Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Zakaj je morala oditi Marinšek Tina?

28. 3. 2015; 08.02
Avtor: S. N./revija Lady
Tina Marinšek tabu

foto: Mediaspeed

Konec prejšnjega tedna je kot strela z jasnega udarila novica o veliki spremembi v priljubljeni skupini Tabu, ki je spet ostala brez pevke.

Potem ko je Tina Marinšek nadomestila Nino Vodopivec, ki je zasedbo zapustila zaradi težav z glasilkami, so se zdaj, po osmih letih, njihove poti razšle. Kot smo zvedeli, je moški del skupine odslovil pevko, s katero so se spori znotraj skupine začeli že konec lanskega leta.

»Na to se nisem pripravila, tako kot se nisem pred devetimi leti na vstop v skupino,« je komentirala potrta pevka Tina. foto: Mediaspeed

»Mislim, da smo preprosto izgubili skupno energijo. Mogoče smo se naveličali drug drugega in usklajevanja različnih pogledov na skupno delovanje. Skupne iskrice ni bilo več, tako kot tudi ne volje do dialoga. Na to se nisem pripravila, tako kot se nisem pred devetimi leti na vstop v skupino,« je komentirala potrta Tina Marinšek, ki bo, kot pravi sama, še naprej ostala v glasbenih vodah.

Kakšen bo naslednji korak skupine, ki je spet ostala brez pevke, še ni znano, so pa napovedali novost že za letošnjo pomlad.

prejšnji članek
Katarina Čas spakirala in našla novo družino!
Slovenija
Katarina Čas spakirala in našla novo družino!
naslednji članek
Spomladansko čiščenje na prijeten način
Zanimivosti
Spomladansko čiščenje na prijeten način
Preberite tudi