Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Govorice o Nadiyi Bychkovi so se potrdile!

25. 3. 2015; 06.45
Avtor: mv
nadiya anže

foto: Facebook

Plesalka in manekenka Nadiya Bychkovaje precej skrivnostna kar se tiče njenega ljubezenskega življenja. Po govoricah o ločitvi od ruskega plesalca Sergeja Konovalceva, so jo povezovali z več moškimi, a lepotica je še vedno molčala. Zdaj se je njen novi srčni izbranec izpostavil sam!

Nadiya Bychkova se je pred desetimi leti iz Ukrajine zaradi plesa preselila v Slovenijo in vse od takrat se pri nas počuti kot doma. Spoznali smo jo kot plesalko Mihe Vodičarja, s katerim je bila kasneje tudi romantično povezana, kmalu pa jo je opazila tudi modna industrija in Nadiya še danes spretno krmari med plesnim parketom in modnimi brvmi. V zadnjih letih so jo povezovali s številnimi moškimi, poleg Vodičarja naj bi posteljo grela tudi Janu Plestenjaku, ko pa se je konec leta 2013 poročila z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevim, se nam je zazdelo, da bo njuna ljubezen trajala večno.

Zakon s Sergejem se ni obnesel. foto: Facebook

Novi ljubimec se je razkril sam

Žal se njuna pravljica ni srečno končala in Nadiya naj bi bila pred ločitvijo, a zato ni prav nič osamljena. Srce naj bi ji namreč ogrel ljubljanski podjetnik Anže Čerin, sin znanega slovenskega kolesarskega asa Primoža Čerina. Nadiya govoric sicer ni želela potrditi, zato pa je to namesto nje opravil kar Anže sam. Na Facebooku je objavil fotografijo s postavno plesalko in pod njo zapisal:''Ljubim vsak trenutek, ki ga preživim skupaj s tabo.''  Mlademu paru čestitamo ob sveže najdeni ljubezni in jima želimo, da traja!

prejšnji članek
Vrtnina, ki ustavlja izpadanje las!
Lepota
Vrtnina, ki ustavlja izpadanje las!
naslednji članek
Zakaj je priporočljivo, da s partnerjem ne spita v isti postelji?
Lepota
Zakaj je priporočljivo, da s partnerjem ne spita v isti postelji?
Preberite tudi