Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Obred, ki vas reši težkega oklepa!

4. 11. 2014; 12.04
Avtor: T.P.
Lejla Meden

foto: oa

LEJLA HAJREDINI Živimo v evolucijskem obdobju, ko duh časa občutimo močneje kot kadarkoli. V nas se kopičijo notranji strahovi, tesnoba, žalost in drugi neprijetni občutki, ki nas počasi razžirajo. Radi bi se rešili težkega oklepa, a ne vemo, kako. Priporočamo čiščenje s svincem.

Lejla Hajredini z Brezovice pri Ljubljani pomaga ljudem energijsko očistiti telo in odpravljati razne strahove s pomočjo starega poganskega običaja – vlivanja svinca. Obred se začne tako, da ji najprej poveste, kateri problem bi radi rešili oziroma katero negativno energijo naj odstrani iz vašega življenja. 

Informacije:

Facebook - vedeževalka Lejla 

GSM: 031/847-607

To zapišete na tri listke, ki jih Lejla oštevilči od ena do tri. Potem vas čez glavo pokrije z ruto, ki mora biti obvezno rdeča, saj ta barva simbolizira moč. Ko se umirite, vas popelje v svet brez misli. Zatem svinec vlije trikrat, vsakič uporabi drugega. Vlije ga v mrzlo vodo v lončeno posodo, za vsako vlivanje pa uporabi vodo iz druge pipe. Vlivanje poteka nad glavo, nad predelom prsi in želodca ter tretjič nad območjem nog oziroma kolen. Na ta način dobi tri različne svinčene figurice, od katerih ji prav vsaka pove nekaj pomembnega o človeku. V prvi se odraža človekova preteklost, v drugi sedanjost, v tretji pa prihodnost. Lejla ima dar, da informacije »prebere«, in poslanstvo, da jih nepotvorjene prenese človeku in mu tako pomaga.

Odlitke svinca zavije v tiste tri listke, kamor je stranka na začetku zapisala, kaj naj se odstrani iz njenega življenja.

En obred čiščenja s svincem stane 40 evrov, enaka je cena za vedeževanje. Plačilo je potrebno zato, ker v življenju pač moramo nekaj dati, da lahko nekaj dobimo, pravi Lejla.

V času terapije morate biti še posebej pozorni na to, kaj se dogaja z vašim telesom in kako se počutite, zanimive pa so tudi vaše sanje. S pomočjo tega obreda se lahko očistimo najrazličnejših negativnih energij.

Večina ljudi, tako včasih kot danes, se najbolj pogosto odloča za čiščenje s svincem konec decembra, ker želijo vstopiti s čisto energijo v novo leto.

Postopek čiščenja energij s svincem človeka očisti najrazličnejših strahov, ki izjemno negativno vplivajo na naše misli, čustva in telo, od nas pa je odvisno, koliko časa bomo ostali tako razbremenjeni. Kdor je preveč dovzeten za okolje in ima veliko stikov z negativnimi osebami, poleg tega pa je še zelo občutljiv, lahko sčasoma znova podleže strahovom. Zato je dobro opraviti več čiščenj pri Lejli, ki jo veliko ljudi obišče tudi zato, da jim pomaga osvetliti življenje in sprejeti določene odločitve. Vsekakor je pogostost čiščenja s svincem odvisna tudi od tega, koliko se trudite razmišljati pozitivno, koliko se posvečate pozitivnemu razmišljanju in seveda svojemu telesu.

Lejla ljudem pomaga tudi z vedeževanjem, ki pa še zdaleč ni klasično, saj vam poleg globljega vpogleda v vaše stanje pokaže tudi različne možnosti, ki jih imate v življenju, odločate pa se potem sami.

prejšnji članek
Te ogromne dojke bežijo pred Davidom!
Ekskluzivno
Te ogromne dojke bežijo pred Davidom!
naslednji članek
Neda seksala in se snemala, sedaj jo je sram!
Ekskluzivno
Neda seksala in se snemala, sedaj jo je sram!
Preberite tudi