stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Peter Prevc skrival svoje dekle?!

2. 3. 2014; 03.00
Avtor: L.N./Lady
Mina Lavtižar, dekle Petra Prevca
Čeprav je 21-letni Peter Prevc zelo skrivnosten o svojem življenju, smo izvedeli, da njegovo srce že nekaj časa greje postavna plavolaska Mina.

Menda je prav njegovo dekle glavni razlog za sproščenost in neobremenjenost našega skakalnega šampiona. Ker je Peter pravi kavalir, je svoji srčni izvoljenki izpolnil eno največjih obljub: z olimpijskih iger ji bo prinesel rože, ki jih prejmejo zmagovalci ob podelitvi kolajn.

Srebrni Peter Prevc je poskrbel za pravo olimpijsko evforijo v Sloveniji, še posebno veselo pa je v njegovi rodni Dolenji vasi pri Železnikih. Presrečni pa niso le pri Prevčevih, ampak prav gotovo tudi pri družini njegovega dekleta Mine Lavtižar. Peter in 21-letna Mina sta se menda zaljubila pred dobrim letom dni. Zaradi njunih obveznosti se sicer ne vidita toliko, kot bi si oba želela. Vendar kratkolasa Gorenjka ne obremenjuje svojega fanta z dejstvom, da ji ne more posvečati toliko pozornosti, ampak ga spodbuja in bodri. Seveda pa se pogosto slišita po telefonu in sta v stikih po računalniku. Na srečo je tudi Mina športna navdušenka, zato ima Peter v njej odlično podporo.

Peter Prevc foto: Stanko Gruden-STA

Zaljubljenca imata veliko skupnih točk, med drugim tudi igranje golfa, saj smo ju na VIP-turnirju v Moravskih Toplicah lahko prvič v javnosti opazili skupaj. Njuni prijatelji in Petrovi klubski kolegi vedo za zvezo, a o tem ne želijo razglabljati z mediji, pa tudi zaljubljenca se ne želita izpostavljati. Povsem nepričakovano pa je ljubezensko zgodbo na svojem Facebooku izdala Alenka Košir. Objavila je fotografijo Petrovega dekleta, ko je bila ta še majhna, in pripisala: »Verjetno se sprašujete, kaj ima fotografija skupnega s Petrom. Ja, mlada damica na sliki je njegova draga. Da bo videl, kako luštna je bila že kot otrok!« je zapisala Alenka, ki je včasih varovala Mino. Za konec je še dodala, da je prava lepotica, preprosta in skromna, s čimer se prav gotovo strinja tudi Peter.

Alenka Košir z malo Mino foto: Facebook

prejšnji članek
Osupljive dojke David božal le 6 tednov!
Svet
Osupljive dojke David božal le 6 tednov!
naslednji članek
Seksi maškare
Lepota
Seksi maškare
Preberite tudi