oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Priljubljeni voditeljski par se vrača

27. 2. 2018; 07.00
Avtor: A. S.
Peter_Tara_1

Priljubljeni voditeljski par se vrača! foto: POP TV

Tara Zupančič in Peter Poles se naslednjo nedeljo vračata na televizijske zaslone v oddaji Zvezde plešejo. Družbo vam bosta delala prav vse pomladne nedelje.

Še nekaj dni nas loči od težko pričakovanega šova Zvezde plešejo. Tako plesalci kot tudi znani tekmovalci pa se že sedaj pripravljajo in trdno vadijo.  Z njimi pa se vrača tudi priljubljeni voditeljski par Tara Zupančič in Peter Poles.

»V novi sezoni pričakujem se večji zagon, večjo željo in plesne presežke naših zvezd,« pravi Zupačičeva. Čeprav se najbolj veseli plesnih nastopov, ne pozabi omeniti nepogrešljivih sodnikov: »S plesnimi nastopi pa pričakujem prav tako sočne komentarje in ocene naših sodnikov.« Tara je še dodala, da se ekipa že pripravlja: »Po dosedanjih pripravah se že čuti prijetna napetost, prav vsi pa vemo, da nas čaka bleščeča izkušnja, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega. Z ekipo smo že popolnoma predani procesu ustvarjanja in komaj čakamo, da se oddaja začne!«

O brezhibnih plesnih točkah, ki jih iz tedna v teden pripravljajo plesalci, pa Peter pravi: »Jaz vem, da se bomo spet vsako nedeljo znova spraševali, kako je mogoče nekaj takega pripraviti samo v enem tednu in hkrati upali, da se bo vse izšlo kot se mora,« in doda, da so lani tipali teren, letos pa je jasno, kako točke potekajo: »Zvezde zdaj že vejo, za kakšno tekmo gre, zato pričakujem malo višji nivo plesa že od prve oddaje naprej in posledično tudi zelo pazljive in nasvetov polne sodnike. Generalno bo pa spet res fajn, poženmo že!«
V plesnem spektaklu Zvezde plešejo bo nastopilo 12 znanih Slovencev, ki bodo v paru s profesionalnim plesalcem iz tedna v teden pripravljali nove, dih jemajoče točke. 

Peter in Tara se odlično ujameta kot sovoditelja

Peter in Tara se odlično ujameta kot sovoditelja foto: POP TV

prejšnji članek
Maja Keuc srečno zaljubljena že 6 let
Svet slavnih
Maja Keuc srečno zaljubljena že 6 let
naslednji članek
Ranko Babić: Konec je!
Svet slavnih
Ranko Babić: Konec je!