901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ganljivo priznanje slovenske igralke

11. 4. 2017; 07.30
Avtor: A.C./Zvezde
Aleksandra Balmazović

Aleksandra Balmazović foto: POP TV

Mnoge je pretresla iskrena izpoved vsestranske igralke, producentke in udeleženke šova Zvezde plešejo Aleksandre Balmazović, ki je pred kratkim izjavila, da nima globinskega vida.

"Joj, nisem si mislila, da bo to dvignilo toliko prahu! Kot da bi bila brez roke ali noge. Mislim, da že od rojstva nimam globinskega vida. Sprva so mislili, da sem slepa, a se je izkazalo drugače. Ugotovili so moje težave z očmi, v otroštvu sem bila dvakrat operirana zaradi škiljenja. Zaradi oči sem vse otroštvo preživela po bolnišnicah," se spominja igralka.

Kaj dejansko pomeni, da nima globinskega vida, je spoznala pred leti, ko je bila v eni od ljubljanskih veleblagovnic razstava 3D-slik. Vsi njeni prijatelji so videli, kako se slika spreminja, le ona ni videla ničesar. "Nikomur nisem verjela, da lik izstopi, saj tega preprosto nisem videla. Tako sem ugotovila, da ne vidim globine. To me je motilo tako pri tenisu kot pri badmintonu, saj sem imela težave pri zaznavanju, če se mi je predmet hitro približal. Podobno je bilo tudi, ko sem se učila pilotirati, saj sem imela težave s pristajanjem. Krožila sem okoli Brnika, letela sem tudi do Portoroža, izpita pa nisem šla delat, saj sem imela težave s pristajanjem. Imela sem že toliko ur letenja, da bi šla lahko na izpit, a sem se temu raje odpovedala," pojasni in prizna, da se je zaradi težav z očmi velikokrat počutila neprijetno. "Grozno mi je bilo, ker sem ves čas hodila naokoli z očali. Bila sem zakompleksana, vse bi naredila, samo da ne bi imela očal. Takrat se še niso dobila takšna lepa očala kot danes, temveč so bila res grozna. Kompleksov sem se znebila, ko mi je neki montažer na televiziji dejal, da se mu zdi seksi, ker malo zaškilim," v smehu konča svojo pripoved zvezdnica, ki se trenutno že mudi v Beogradu, kjer jo čakajo novi igralski izzivi.

Aleksandra Balmazovič in njen plesni učitelj Tomaž Šter. foto: POP TV

Preberite še, zakaj se za svojega sina trese Helena Blagne.

prejšnji članek
Sina Uroša Slaka ne zanima, da sta starša na televiziji
Svet slavnih
Sina Uroša Slaka ne zanima, da sta starša na televiziji
naslednji članek
Tako se je Jezeršek norčeval iz njegovega modrega jezika!
Resničnostni šovi
Tako se je Jezeršek norčeval iz njegovega modrega jezika!