901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalec šova Master Chef Slovenija prvič postal očka

6. 3. 2024; 09.17
Avtor: K.M.
kara in Luka Novak

Klara in Luka Novak foto: Osebni arhiv

Mesec dni po poroki se je Luka Novak z ženo Klaro razveselil še rojstva prvega otroka.

Zmagovalec osme sezone kulinarične oddaje Master Chef Slovenija Luka Novak je na družbenem omrežju sporočil, da sta se z ženo Klaro razveselila rojstva sina, ki sta mu nadela ime Liam Atlas. Ob tem je objavil tudi njegove prve fotografije in dodal, da so občutki, ki jih doživlja, preprosto neopisljivi. Rojstva prvega otroka se je par razveselil dober mesec po nekoliko netradicionalni poroki, ki sta jo organizirala v ožjem družinskem krogu. Več o poroki si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

"Ni dovolj besed, da bi lahko izrazil, koliko ljubezni in sreče čutim v tem trenutku. Ob pogledu na to majhno bitje, ki je zdaj del najinega življenja, so se izlile solze radosti in hvaležnosti," sta novopečena starša zapisala v skupni objavi na družbenem omrežju. Kot sta še razkrila, se je Liam Atlas rodil v postojnski porodnišnici, z rojstvom pa je njihovo družino naredil popolno ter polno ljubezni in neskončnih možnosti. 

"Vsak trenutek z njim je dragocen spomin, ki bo za vedno ostal v mojem srcu. Zahvaljujem se vsakemu, ki je delil ta čaroben trenutek z nama, in posebno zahvalo izrekam tudi moji ljubezni, mamici najinega otroka," sta še zapisala. 

Luka in Klara sta se sicer spoznala po koncu snemanja šova MasterChef, Luka pa je o tem zapisal, da je spoznal osebo, ki je v njegovo življenje prinesla ogromno ljubezni in sreče. "Če bi me neznanec pred enim letom ustavil na cesti in mi povedal, da bom v naslednjem letu zmagal na kuharskem tekmovanju, spoznal punco svojih sanj in dobil novega družinskega člana na štirih tačkah, mu ne bi verjel," je zapisal maja lanskega leta. Zdaj pa se je ta družinica povečala še za malo človeško bitje. 

prejšnji članek
Filmu Gepack že druga zlata rola
Svet slavnih
Filmu Gepack že druga zlata rola
naslednji članek
Vlasta Mažgon hvaležna za podporo v težkih trenutkih
Resničnostni šovi
Vlasta Mažgon hvaležna za podporo v težkih trenutkih
#nasazenazenska
nasazenazenska