nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Žanet v pripravah na veliko srbsko poroko

28. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Žanet Breški

Žanet Breški foto: sestavljena fotografija, POP TV

Žanet Breški in njen zaročenec Danijel sta sredi priprav na poroko, ki se bo odvila v bližini Beograda. 'Kdor čaka, dočaka!' je vesela Žanet, presrečna, ker je našla moškega svojih sanj.

Žanet Breški, ki smo jo spoznali v kuharskem šovu MasterChef, nato pa spremljali še v tekmovalni oddaji Super par, je srečno zaljubljena v kulinaričnega mojstra Danijela, s katerim načrtujeta skupno prihodnost. Kot nam je zaupala, so priprave na poroko v polnem teku.

»Poroka bo kar velika, prisotnih bo predvidoma 300 svatov. Poročila se bova meseca maja, v bližini Beograda, posebnost slavja pa bodo nastopajoči iz srbskega pevskega šova Zvezde granda. Moj dragi Danijel namreč prihaja iz Srbije in je velik oboževalec tega pevskega tekmovanja. Poročnega dne se oba zelo veseliva in sva že pošteno na trnih,« pripoveduje Žanet, ki se bo v petek z družino odpravila na preizkus poročne obleke.

Mlada Štajerka ne skriva, da je po nesrečni ljubezenski zgodbi neskončno hvaležna, ker je v njeno življenje stopil moški, ob katerem se počuti posebno in ljubljeno. »Danijel je zelo pozoren, skoraj vsak dan me preseneti s cvetjem ali kakšno malo pozornostjo. Čeprav je zelo zaposlen, ne pozablja na izkazovanje naklonjenosti. Rekla bi, da mu uspeva krasno uravnavati poklicno pot izjemnega kuharja in izjemnega partnerja. Zelo sem hvaležna zanj in za to, da skupaj ustvarjava zelo zdrav in srečen odnos,« nam še zaupa kuharica, ki se veseli prihodnosti. Z Danijelom namreč že razmišljata o družini, marljivo delata pa tudi na tem, da si bosta lahko kupila skupen dom.

Žanet Breški z zaročencem Danijelom foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Botri: Skrivnostna 'Matija' presenetila, že več let je v razmerju
Svet slavnih
Botri: Skrivnostna 'Matija' presenetila, že več let je v razmerju
naslednji članek
Gaja Filač se je tudi v resnici zelo zgodaj soočila s težko izgubo
Svet slavnih
Gaja Filač se je tudi v resnici zelo zgodaj soočila s težko izgubo