Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Sanjala sem o seksu z neznancem! Kaj to pomeni?

15. 11. 2023; 04.00
Avtor: V. M.
moški, ženska

Če ste sanjali o seksu z osebo, ki ni vaš partner, seveda ne pomeni, da ste prestopili mejo v vajinem odnosu. foto: Profimedia

Kako bogata in živa je naša podzavest, pogosto razkrivajo sanje. Vas skrbi, ker ste sanjali o vročem seksu z nekom, ki ni vaš partner? Kaj bi lahko to pomenilo?

V vašo podzavest se lahko pogosto prikrade tudi močan seksualni nagon, ki pričara čutne sanje, se v soju jutra odplazi iz vroče postelje, za seboj pa pusti zmedene sanjače, ki jim po glavi poplesujejo vroče nočne podobe.

Tanjine vroče sanje
''Sanjala sem o nekem moškem, divje sva seksala. Telo se je noro odzivalo na vsak njegov dotik. Še zdaj ga čutim. Bilo mi je težko, ko sem se zbudila, kot da je s sanjami odšlo tudi del mene. Kot da sem se tekom noči noro zaljubila. Obraza se ne spomnim, le meglena podoba. A njegove roke, njegovo čvrsto telo, ki se je prežemalo k meni … Njegovi vroči poljubi, s katerimi me je strastno posipal po vsem telesu. Prebudila sem se tako vzburjena, da sem mislila, da se mi zmešalo! Kot da bom doživela nepozaben vrhunec, če samo sunem z medenico visoko v zrak! In ja, sem ga doživela potem. Večkrat.''

'Ali to pomeni, da sem prevarala partnerja?'


Če ste sanjali o seksu z osebo, ki ni vaš partner, seveda ne pomeni, da ste prestopili mejo v vajinem odnosu. Prav tako sanje niso nujno odraz nezadovoljstva nad vašim dragim. Lahko pa poskusite razmisliti, kaj je v vašo podzavest pripeljalo ljubimca, ki vam je spodnesel tla pod nogami.

Tako dolgo že nisem seksala! – Hrepenite po dotikih in vročem seksu, pa se s partnerjem že dolgo nista podala med rjuhe? Razganja vas od spolnega naboja, on pa je vedno preveč utrujen ali ga spolnost preprosto več ne zanima tako pogosto.

Vaša podzavest je vzela vajeti v svoje roke in vas popeljala na vroče nočno popotovanje. In kako vam je bilo to všeč, kajne? Zagotovo je napočil čas, da se pogovorita o vaših željah in potrebah.


Seks je tako monoton, njegovih dotikov sem kar preveč navajena … - Vaše spolno življenje vas dolgočasi, kajne? Nič več ne čutite metuljčkov v trebuhu, vaša koža se ne odziva na dotike, kot se je na začetku zveze. Spominjate se, kako vas je med nogami ščemelo v pričakovanju naslade. Ah, kje so ti časi!

No, no, ustavimo konje, saj še ni vse izgubljeno. Prebudite vašo seksualno boginjo! Naj vzame vajeti v svoje roke in z drobnimi koraki obudi spomine na začetke vajine zveze. Nagajiva sporočila, romantična večerja, seksi spodnje perilo, vroči poljubi kar tako, mimogrede … Dajmo, gremo v akcijo, draga dama!

Zelo sem osamljena – Vam partner posveča premalo pozornosti? Dolgo je v službi, ko pa pride domov, za vas pogosto nima časa. Tudi zvečer ne, pomembnejši mu je računalnik in gledanje televizije. Ne zanimajo ga vaši seksualni namigi, ne odziva se na vaše dotike, ne opazi niti vaše nove pričeske in zapeljivega spodnjega perila. Počutite se žalostno, željno pozornosti nekoga, ki bi vas cenil in imel rad. In ja, noro hrepenite po seksu.


Ja, drži, vaša podzavest je prežeta z osamljenostjo in prav nič nenavadno ni, da se je v vašo posteljo prikradel nočni neznanec. Čas je, da se s svojim partnerjem resno pogovorita. Pravzaprav ne o spolnosti, pač pa o vajini skupni prihodnosti.

prejšnji članek
Baletni večer Edwarda Cluga in Renata Zanelle
Kultura
Baletni večer Edwarda Cluga in Renata Zanelle
naslednji članek
Kako zaščititi kožo pred jesensko izgubo vlage?
Moda&Lepota
Kako zaščititi kožo pred jesensko izgubo vlage?