favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

ŽGEČKLJIVKA: Videz vara!

24. 3. 2017; 08.00
Avtor: Blue
moški, ženska, poljub

Njegovo mišičasto telo me je popolnoma prevzelo. foto: Profimedia

Njegove mišičaste roke so izdajale, da mu šport ni tuj. Hm, le kako je seksati z nekom, ki ima zadosti kondicije? …

V službo se vozim z vlakom. Ceneje je, bolj udobno in manj stresno. Rada opazujem ljudi, si nato zamišljam, kakšno zgodbo življenja živijo. Zjutraj smo na vlaku približno isti. Nasmehnemo se drug drugemu in odtavamo vsak v svoje misli.

Potem pa je prišel on. Opazila sem ga na neko megleno jutro. Brezhiben. Lep, močan, temnih las, modrih oči, belih zob. Nasmehnil se mi je in sedel nasproti mene. Skrivaj sem ga opazovala. Tesno oprijete hlače so razkrivale njegove mišičaste noge. Hm, kdo ve, kaj skriva tam …?

Zaščemelo me je med nogami, obraz je prekrila rdečica, stresla sem z glavo in se zastrmela skozi okno …

Tudi popoldan, ko sva z možem pila kavo in ko mi je vneto razlagal o ekonomskemu položaju v naši državi, so mi misli uhajale k tistim modrim očem, oprijetim hlačam.

Tisto noč sva se z možem ljubila tako strastno, kot že dolgo ne. Orgazem je bil fantastičen.

Naslednje jutro je spet prišel. Sedel nasproti mene in se za nekaj sekund potopil v moje oči. Po vsem telesu me je spreletel srh, a le za trenutek. Nato je moje telo napolnila sladka naslada. Bradavičke so v hipu otrdele. Je bil ta erotični naboj obojestranski? Zagotovo. Zagotovo ga je začutil tudi on.

Ko je odhajal z vlaka, se mi je nasmehnil in mi zaželel lep dan. Lep dan?

Bila sem tako mokra, da se je moja muca tresla v krčih. Nujno sem potrebovala potešitev. Odšla sem v toaleto na vlaku, se zaklenila, segla z roko za spodnje hlačke, prst je kar sam zdrsnil v vlažno muco, z drugim sem najprej nežno, nato pa vse močneje podrgnila po napetem ščegetavčku in že minuto kasneje sem se zvijala v prijetni nasladi. Z mislimi na modre oči. Na naslednji postaji sem izstopila. Odšla proti službi. 

Tistega jutra sem oblekla še posebej kratko mini krilo. Preveč je razkrivalo, ampak to sem želela. Prišel je in sedel nasproti mene. Odkrižala sem nogi, pogled mu je ušel mednje. Nato se je dvignil in se mi zazrl v oči. Da, dragi, nimam spodnjih hlačk, so mu govorile moje oči.

Z očmi sem se sprehodila po njegovem napetem športnem telesu. Ozke hlače tokrat niso razkrivale le mišičastih nog, njegova moškost je veličastno utripala v vsej svoji trdoti.

Vstala sem in se odpravila proti toaleti. Sledil mi je, srce je divje utripalo, glava je sprožila rdeč alarm. "Poročena si!" a muca je bila preveč mokra, da bi jo poslušala. Pa kaj, saj ne bo prvič …

Vstopila sem v toaleto, bil mi je tik za petami. Zaklenil je vrata in se mi zazrl v oči. Poljubil me je, strastno, njegov jezik je okušal mojega. Z roko mi je segel pod kratko srajčko in začutil otrdele bradavičke. Igral se je z njimi, glasno sem zastokala. Začutila sem, kako njegov korenjak utripa tik ob moji muci, le nekaj centimetrov stran od divje naslade sem bila.

Prijel me je za ramena in me zasukal. Dvignil je moje krilo in ga od zadaj zarinil globoko v mojo muco. Z roko sem si pokrila usta, da sem zadušila krik. Omamno.

Neučakano sem čakala, da bo spet prodrl vame. Tokrat še globlje, še bolj silovito. Nekje na obrobju sem čutila, kako močan orgazem se mi približuje …

Čakala sem in čakala, zaslišala znan zvok. Ko sem se obrnila, sem obnemela. Z eno roko si ga je držal, z drugo pa izliv ujel v papirnati robček. Pogledal me je z neverjetno bednim izrazom na obrazu, skomignil z rameni, se narahlo odkašljal, vrgel robček v smeti, si zapel hlače in odšel.

Prasec.

Še eno žgečkljivko, Bila sem mokra kot breskev v kompotu, najdete tukaj.

prejšnji članek
To so 4 živila, ki takoj zravnajo trebuh!
Zdravje
To so 4 živila, ki takoj zravnajo trebuh!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Za Mirom je nesrečna ljubezen
Horoskop
Ljubezen po domače: Za Mirom je nesrečna ljubezen