Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj najprej opazite na sliki? Odgovor razkriva vašo prihodnost!

22. 3. 2017; 05.00
Avtor: D. B.
test ženska

foto: Zajem zaslonske slike

Poglejte sliko in izberite ustrezen odgovor v spodnjem prispevku. Kaj najprej opazite?

Najbrž boste potrebovali nekaj časa, da boste karkoli opazili na sliki mehiškega slikarja Octavia Ocampa. To se vam dogaja zaradi optične iluzije. Da bi lahko rešili osebnostni test, pa morate odgovoriti le na vprašanje, kaj najprej opazite na sliki.

Torej, kaj najprej opazite?

Odgovori:

Cvet

Cvet je večinoma simbol lepote, blaginje in veselja. Kaže na vašo pravilno duševno rast ter osebnostni razvoj. Usmerjeni ste v pravo smer in čaka vas uspeh! To je lahko povezano z vašo službo, izobrazbo ali novim razmerjem. Ne ustavljajte se predolgo na svojih življenjskih dosežkih! 

Maska

Maska kaže na to, da se trenutno nahajate v procesu osebnostnih sprememb. Lahko predstavlja tudi različne obraze vaše osebnosti: eno masko uporabljate v službi, drugo doma, tretja pa je namenjena prijateljem. To lahko povzroči težave, saj različne maske povzročajo konfliktne situacije. Ste zadovoljni sami s seboj ali je napočil čas, da se zazrete vase? 

Pod masko človek skriva pravi obraz ali z njo natančneje definira samega sebe. Imate znanca, ki skriva pravi obraz in si želi, da bi bil drugačen? Ali menite, da morate svoj pravi jaz skriti pred drugimi?

Ženska

Ženska je simbol za spletke. Če na sliki vidite lep obraz mlade ženske, je to znak za nove priložnosti, veselje, srečo, bogastvo in uspeh.

Ženska z razkuštranimi lasmi pa napoveduje bolezen, bolniku pa težko okrevanje.

Listje

Listje je simbol rasti, obilja in dosežkov, posebej, če je zeleno in sveže. Označuje tudi srečo in uspeh na poslovnem področju ter v ljubezni, ki bo kmalu zacvetela.

Čaka vas precej brezskrbno življenje, polno veselih dogodkov. Zeleno listje je vedno dober znak. Lahko napoveduje srečen zakon, pa tudi možnost naraščaja v družini.

Preverite tudi, kaj izbira vzorca na sliki pove o vaši osebnosti. Kliknite tukaj! 

prejšnji članek
Aleksandra Balmazović: Pazila sem, da ne padem z mize
Resničnostni šovi
Aleksandra Balmazović: Pazila sem, da ne padem z mize
naslednji članek
S takšnimi idejami obrokov lahko shujšate
Zdravje
S takšnimi idejami obrokov lahko shujšate
#nasazenazenska
nasazenazenska