900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pet navad, ki ogrožajo vaš partnerski odnos

17. 3. 2017; 10.00
Avtor: ud
šepetanje

Izmislita si vzdevke, ob katerih bosta samo vidva vedela, za kaj gre, in se bosta ob njih nasmejala. Ni treba, da so pomanjševalnice. foto: Profimedia

Za vsak partnerski odnos se je treba potruditi. Preverite, katere so navade, ki lahko ogrozijo vajino razmerje, in se jih poskusite znebiti.

Če je vaš partner tudi vaš najboljši prijatelj, je to videti sanjsko, a pravzaprav vaju to lahko naredi nesrečna. Ne pričakujte, da bo vedno poln razumevanja in da bo vedno vedel, kaj reči, ko vam bo težko. Vaš moški bo morda želel rešiti stvari po moško, kar lahko pripelje do tega, da boste vi še bolj vznemirjeni, on pa razburjen. Zato naj partner ne bo vaš edini zaupnik.

Preden s partnerjem zaspita, pod odejo s šepetanjem ustvarita intimen pogovor. To spodbuja intimnost. Naučita pa se tudi bolje prisluhniti drug drugemu. 

Ko pretiravate s presenečenji

Nekatera presenečenja so zaželena, če denimo domov prinesete zavoj njegovega najljubšega piva ali karte za koncert njegovega priljubljenega benda. Toda pretiravanje ga lahko odvrne. Nenehna presenečenja so naporna in ga včasih postavijo v položaj, ko ne ve, kako bi se lahko kosal z vami.

Ko mu daste vedeti, da je kralj v postelji

Pazite, da ne boste njegovih potreb postavljali pred svoje. Včasih se zdi seks samo sredstvo za zadovoljitev moškega, ženske pa ne povemo, česa si v postelji želimo, kar moške dela negotove. Pari se morajo pogovarjati tudi o tem, kako zadovoljni so s seksualnim življenjem in kaj bi spremenili.

Ko želite ves svoj čas preživeti z njim

Ali ni lepo, ko postaneta tako povezana, da dokončujeta stavke drug drugega? Toda to je lahko za odnos tudi uničujoče, saj tako ignorirate druge svoje potrebe in jih potiskate na stran. V razmerju moramo biti neodvisni, ne soodvisni.

Ko ste preblizu njegovi mami 

Seveda je dobro imeti čudovite odnose z njegovo družino in prijatelji, a pazite, da ne boste preveč izlili duše njegovi mami in ji povedali česa, kar boste pozneje obžalovali. Z njo ne razpravljajte o tem, koliko ste plačali za stanovanje ali kdaj ste si nazadnje privoščili masažo, še manj pa o svojih nekdanjih partnerjih.

prejšnji članek
Objokana Jelena Rozga. Kaj se dogaja z lepo pevko?
Svet slavnih
Objokana Jelena Rozga. Kaj se dogaja z lepo pevko?
naslednji članek
Resnična zgodba: Talentka Ajda v boju za življenje
Zdravje
Resnična zgodba: Talentka Ajda v boju za življenje