Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ura rojstva lahko močno vpliva na vaš karakter

16. 3. 2017; 03.00
Avtor: K.M.
ura osebnost

foto: Profimedia

Ura vašega rojstva ne določa le vašega podznaka v horoskopu. Po številnih prepričanjih določa tudi karakterne značilnosti posameznika.

Starši lahko že na podlagi časovnega okvirja rojstva svojega otroka sklepajo, v katero smer se bo skozi življenje razvijala njegova osebnost. Kdaj ste bili rojeni? Preverite, kaj ta ura pravi o vas. 

0.00 – 2.00: Ljudje rojeni v tem časovnem obdobju so zelo radovedni. Gre za posameznike, za katere je družina vedno na prvem mestu. Najboljše se počutijo v znanih situacijah, v življenju pa iščejo stabilnost. Drugim se morda zdi, da so zaprte osebe, ampak v resnici le pustija tak občutek.

2.00 – 4.00: Gre za zelo delovne ljudi, ki ob tem ne iščejo materialnih dobrin. So radoveni in vedno iščejo nekaj novega. So odlični sogovorniki in intelektualni ljudje. Radi potujejo, berejo in pišejo. So zelo dobri prijatelji.

4.00 – 6.00: Pogumni ljudje, ki lahko postanejo vodje. Če naletijo na oviro, se bodo potrudili, da jo premagajo. Imajo vodstvene sposobnosti in so včasih zelo trmasti. Ker jih skrbi za prihodnost, so tudi varčni. Z veseljem pomagajo drugim in so zelo romantične osebe.

6.00 – 8.00: Ljudje rojeni v tem času so zelo sočutni, duhovni in iznajdljivi. Najbolje se počutijo v družbi ustvarjalnih ljudi. Od sebe pričakujejo veliko in imajo radi, da drugi opazijo njihove dosežke. Njihova napaka je, da so odvisni od drugega mišljenja in odobritve.

8.00 – 10.00: Ti ljudje čas radi preživljajo sami in ne marajo biti v središču pozornosti. Pohvale drugih jim niso pomembne. Radi se poslužujejo meditacije in iskanja notranjega miru. Radi pomagajo in širijo pozitivno energijo na druge.

10.00 – 12.00: Gre za zelo aktivne in ambiciozne ljudi, ki imajo zelo veliko energije in bi zaradi nje radi preprosto spremenili svet okoli sebe. So zelo komunikativni, uživajo v družbi ljudi podobnih sebi, dobro delajo v ekipi … Vedno iščejo nove izkušnje.

12.00 – 14.00: Gre za zelo nenavadne ljudi, a hkrati domiselne in pustolovske. So ambiciozni in odgovorni ter najdejo rešitev za vsak svoj problem. Natančno vedno, kaj želijo v svojem življenju. Včasih jih pot do poslovnega uspeha tako zanese, da pozabijo na na zasebno življenje.

14.00 – 16.00: Zelo močni ljudje. Prebrodijo vsako oviro tudi v težkih razmerah. So zelo aktivni in ne marajo rutine. Radi razširijo svoje obzorje in se učijo novih stvari.

16.00 – 18.00: Sposobni so se spoprijeti z vsako situacijo in v njej odkriti najboljšo rešitev. So pozitivni in energični ter zelo odprti do drugih ljudi, a ob tem skrivajo prave občutke. Zvestoba jim je zelo pomembna.

18.00 – 20.00: Imajo zelo močno voljo in so sposobni za različna področja. Imajo odličen občutek za potrebe in želje drugih ljudi. Izogibajo se konfliktom in ne postavljajo nepotrebnih vprašanj. 

20.00 – 22.00: To so ljudje, ki hrepenijo po slavi in skromne življenjske vloge ne sprejmejo zlahka. Želijo biti opaženi in so rojeni igralci. Drugače pa se radi počutijo koristne za družbo in se velikokrat učijo na lastnih napakah.

22.00 – 24.00: Filozofi, ki jih ljudje preprosto ne razumejo. Iščejo notranji mir in vedno, kaj želijo od življenja. Na obrazu radi pokažejo svojo srečo in zadovoljstvo. Radi imajo umetnost in svoj ugled.

prejšnji članek
Največji strah Emme Watson. Bodo razkrili njene gole fotografije?
Svet slavnih
Največji strah Emme Watson. Bodo razkrili njene gole fotografije?
naslednji članek
FOTO: Ben in Jennifer sta bila po velikem razkritju ujeta skupaj
Svet slavnih
FOTO: Ben in Jennifer sta bila po velikem razkritju ujeta skupaj