ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

''V samo 11 mesecih sem rodila 3 otroke''

16. 3. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
trijeotroci

foto: Instagram/Eliza Curby

Ponosna mamica!

27-letna Eliza Curby in njen 11 let starejši partner Ben sta samo v 11 mesecih dobila kar 3 biološke otroke. Najprej se je rodila hči Charlie, kasneje pa še sinova Jack in Wolfe

Eliza in Ben sta s prvim otrokom zanosila zgolj tri mesece potem, ko sta začela hoditi, ampak ko veš, da je to to, ne razmišljaš o slabosti zgolj nekaj mesečnega poznavanja. ''Ben si je vedno želel postati oče, zato sva bila navdušena, ko sva izvedela, da bova imela lastno družino,'' je povedala Eliza. Njuna prvorojenka se je rodila januarja lani, mlada mamica pa se je prvih šest tednov po rojstvu počutila zelo izmučeno. Vsi so ji govorili, da to ni nič takšnega in da telo potrebuje vsaj šest tednov, da se opomore po devet mesečni nosečnosti in napornemu porodu. Ker se njeno stanje ni izboljšalo, so ljudje v njeni bližini še vedno iskali izgovore v nespečnosti in celjenju telesa. Ker pa se je Eliza poznala najbolje od vseh, je pri sebi zopet pričela opažati znake nosečnosti. ''Benu sem rekla, da sem noseča, on pa se je začel smejati,'' razlaga Eliza in dodaja, da je bil tudi test nosečnosti negativen. Šele četrti domači test je pokazal, da so njena predvidevanja resnična, nosečnost pa je kasneje potrdil tudi zdravnik, ki jima je izdal tudi dejstvo, da pričakujeta dvojčka. 

Sprva jo je novica prestrašila, nenazdanje je imela doma že dojenčico in nikakor ni pričakovala, da bo njeno telo že tako kmalu pripravljeno na novo nosečnost. Hkrati pa je vesela, da njena druga nosečnost ni bila problematična in da sta se dvojčka rodila povsem zdrava. ''Včasih se počutim, kot da imava trojčke, a sem nad njimi seveda navdušena,'' svojo zgodbo zaključuje Curbyjeva. 

Tako zgodnja zanositev sicer ni nič bolj nevarna kot prva nosečnost ali nosečnost, do katere pride nekaj mesecev po porodu. Je pa manj pogosta. Če sluznica še ni pripravljena, se zarodek ne bo vgnezdil, ženska pa tega sploh ne bo dojela kot splav, ampak kot menstruacijo. Le-to pa je pri čisto vsaki različno, tako kot je različna sama plodnost vsake posameznice. Elizino telo pa ni bili pripravljeno zgolj na nosečnost, ampak celo na dva zdrava otroka. 

Poglejte še, kaj se danes dogaja z osmerčki, ki so praznovali že osmi rojstni dan. Kliknite tukaj!

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

prejšnji članek
Voditelj POP TV z zdravstvenimi težavami
Svet slavnih
Voditelj POP TV z zdravstvenimi težavami
naslednji članek
Helena Blagne mastno plačala
Svet slavnih
Helena Blagne mastno plačala