Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Grdo opeharjena na sanjskem zmenku z 'g.Greyem'!

9. 3. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
kosilo, moški, zmenek

Prvi zmenek ni potekal tako, kot si je zamišljala ... foto: profimedia

Sanjarila je o romantični ljubezni, o moškem, ki bi ji bil predan in s katerim bi si lahko ustvarila družino. Zgodba mnogih deklet, kajne? A Diane je na neprijeten način spoznala, da se bo na lov za svojim princem morala podati mnogo bolj premišljeno …

Američanka Diane Guilmette je svojo srečo poskusila najti na spletni strani za samske Plenty of Fish. Ime, ki ne obeta ulova za pravljico s slavnim koncem "živela sta srečno do konca svojih dni", kajne? A Diane se je v upanju, da najde gospoda pravega, prepustila tančicam medmrežja in pritegnila pozornost nadvse šarmantnega 42-letnika. Že bežen pogled na spletni profil ji je razkril, da gre za privlačnega moškega, ki skrbi za svoje telo in duha, je izobražen in ne skriva želje po iskanju 'prave' življenjske partnerice. Huh, idealno kajne? In prav ta postavni mladenič ji je poslal sporočilo, ob katerem so se ji zašibile noge.

Na zmenek v prestižno restavracijo


Prve spoznavne vrstice, ki ji jih je neznanec namenil v zasebnem klepetu, so se zdele na moč obetavne. "Zdel se je krasen, zato sem pristala, da se vidiva tudi v živo. Predlagal je večerjo v eni izmed prestižnih restavracij Los Angelesa, ob čemer me je rahlo stisnilo, saj si težko privoščim drage večerje," pove temnolaska. Svarilne občutke je potisnila na stran, pristala na predlog spletnega osvajalca in se kot Pepelka odpravila na prestižni zmenek z gospodom 'Greyem'.

Opeharjena in zapuščena


Skorajda sanjsko, zlasti, ker je podoba moškega tudi v živo ni razočarala. Bil je postaven, urejen, klepet je gladko potekal, brez nerodnih trenutkov, ki so pogosti na prvih spoznavnih večerih. Svarilni zvoki siren so se tiho oglasili, ko si je gospod naročil izdatno večerjo. Privoščil si je več kulinaričnih mojstrovin, od številnih predjedi, slastnih prilog, do obilne glavne jedi in vrhunskega vina. Zdelo se je, da je vajen obiska v prvovrstnih lokalih in uživanja ob najboljši hrani, zato je svarilne občutke potisnila iz glave in se posvetila spoznavanju bodočega moža. "Zdelo se mi je, da se zmenek fantastično odvija, pogovor je gladko tekel, zato se mi ni zdelo nič neobičajnega, ker se je po večerji opravičil, češ da ga čaka nujen telefonski klic." 

Petnajst minut kasneje se je pravljica o princu na belem konju sesula v prah. 'Gospod Grey' se je namreč izgubil nekje na poti do mize s svečami, kjer sta preživela tako prijeten večer. Ni se vrnil in Diane je postalo jasno, da se je pod masko lepotca skrival prevarant, ki jo je močno potegnil za nos! Natakar ji je postregel z vrtoglavim računom, ob katerem se ji je zameglilo pred očmi. Poravnati je morala namreč tudi njegov del večerje, ki je znašal 163 dolarjev! Seveda je nemudoma je poskušala navezati stik s prevarantom prek aplikacije na spletni strani za zmenke, a je ugotovila, da jo je nesramnež že blokiral. Kako prikladno!



Diane je nato jezna in razočarana delila zgodbo o zmenku na spletu, ob tem pa naletela ne nepričakovan odziv. Šarmantnega zapeljivca, ki ga je policija kasneje identificirala kot Paula Gonzalesa, je prepoznalo mnogo opeharjenih deklet. Slednje so množično spregovorile o izkušnji, ki jim je močno omajala vero v poštenost ljudi. "Pa kaj je s temi moškimi? Je sploh še kdo pošten in iskren? Laž na laž, vest pa se je očitno pretrgala s popkovino," je zgrožena ena izmed prevaranih deklet.

prejšnji članek
Slavna hčerka zrasla v pravo lepotico
Svet slavnih
Slavna hčerka zrasla v pravo lepotico
naslednji članek
Nicole končno razkrila, kaj se je dogajalo na Oskarjih
Svet slavnih
Nicole končno razkrila, kaj se je dogajalo na Oskarjih