Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Vroči seks prizori iz knjige 50 odtenkov teme v domači spalnici

8. 3. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
petdeset odtenkov sive

foto: Profimedia

Gre lahko kaj narobe?

Neka ameriška novinarka se je odločila, da v zavetju svojega doma s svojim možem preizkusi nekatere seks prizore iz priljubljene knjige 50 odtenkov teme, katere filmska različica se trenutno predvaja v kinodvoranah. Je vse tako sanjsko kot v knjižni fantaziji. 

Prizor iz knjige: 

Vzel je še eno žlico sladoleda in ga izpustil med moje prsi. Nato ga je z zadnjim delom žlice razmazal po njih in mojih bradavičkah. Oh, mrzlo je. Vsaka bradavička je nabreknila in otrdela pod hladom vanilje. ''Mrzlo,'' je nežno vprašal Christian in se sklonil, da je posesal sladoled z mene. Njegove vroče ustnice so bile pravo nasprotje hladu. 

Še zgodba novinarke: 

Ker oba z možem obožujeta sladoled, se je njun dvodnevni maraton s prizori iz 50 odtenkov pričel odlično. ''Hladen občutek sladoleda in ledene žlice je kar stresal moje bradavice, ampak sem se kasneje navadila, zato razumem, zakaj se ljudje v postelji igrajo z ledenimi kockami,'' je za uvod povedala Krista McHarden. Nato pa se je zgodilo nekaj zabavnega in vsakdanjega. Njen mož se je namreč odločil, da je sladoled zelo okusen in da ga bo nekaj seveda pojedel, ob tem pa je vztrajal, da je to zagotovo naredil tudi Christian Grey. ''Njegova hladna usta so me za začetek odbijala, saj občutek ni bil prijeten, ko pa sem se vsega navadila, sem se hitro spet vzburila, a je bilo vse skupaj zelo normalno. Sladoled pa je le poskrbel za to, da so bile na koncu rjuhe občutno bolj umazane,'' še zaključuje McHardenova. 

Zaključek:

Drugače, a nič kaj bolj vzburjajoče, kot klasično vzburjanje bradavic.

prejšnji članek
Boštjan Romih odkrito o ženi in drugačnih presenečenjih
Svet slavnih
Boštjan Romih odkrito o ženi in drugačnih presenečenjih
naslednji članek
Ob dnevu žena vam podarjamo najlepše misli!
Zdravje
Ob dnevu žena vam podarjamo najlepše misli!
#obraziavenija
obraziavenija