klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To so ženske, ki jih moški takoj odpeljejo pred oltar

2. 3. 2017; 03.45
Avtor: K.A.
Poroka mož žena zakon nevesta

foto: Unsplash

Že desetletja se postavlja vprašanje: Kakšna mora biti ženska, da so jo moški pripravljeni popeljati pred oltar? Težko verjamemo, da ste pričakovali takšne odgovore.

Vse kaže, da je s temi ugibanji zdaj konec, ameriški spletni portal Reddit je zadevi končno prišel do dna. Po vsej verjetnosti boste nad odgovori nemalo presenečeni. Minili so časi, ko je bilo dovolj, da je bodoča žena vešča za štedilnikom in tiha pri mizi.

Kakšno žensko so današnji moški pripravljeni odpeljati pred oltar? Verjetno boste nemalo presenečeni.

"Popolna ženska je tista, s katero se lahko brez težav o vsem pogovarjam, brez da bi naju katerakoli tema pripeljala do prepira, " je bil eden od odgovorov. Verjetno ni potrebno dodajati, da bo ta moški večno ostal samski.

"Popolna ženska je tista, ki me ves čas opozarja na moje napake in me vzpodbuja, da grem naprej. Nikakor pa ne tista ženska, ki je ves čas medena in mi v vsem ustreže," je bil odločen eden od obiskovalcev, ki bo prav gotovo hitro našel svojo bodočo ženo.

"Bodoča žena mi mora dati dovolj svobode in me ne klicati vsakih 5 minut. Ne želim si, da bi jo gledal prav vsak dan," je sledil naslednji odgovor, ki seveda posledično zastavlja vprašanje ali se je takšen moški sploh pripravljen poročiti ali je morda to eden tistih, ki bo celo življenje ostajal v maminem gnezdu.

"Mora mi zaupati, to je osnova vsakega razmerja. Če po službi ostanem na pijači s prijatelji ali pa se dobim s prijateljico na kosilu ne želim njenih ljubosumnih izpadov," je bil eden izmed komentarjev in kar težko je pričakovati, da bi imel tudi sam tako veliko razumevanja, ko bi se njegova bodoča žena popoldne ali pa zgodaj zvečer zmenila za pijačo s svojim sodelavcem ali pa najboljšim prijateljem.

"Lahko je še tako lepa, a ji to ne bo pomagalo kaj dosti, če ne bo delala na sebi in se ves čas izobraževala. Takšni potem rečem samo adijo," lahko zasledimo med komentarji. Ne dvomimo, da se za tem komentarjem prav gotovo skriva doktor znanosti.

"Pričakujem, da mi stoji ob strani v težkih trenutkih, mi bo zvesta in ne bo ves čas delala težav, ko za kaj takega ne bo nobene potrebe."

"Ženska, ki bi jo popeljal pred oltar se mora znati opravičiti, ko se zmoti. Ne prenesem, če imajo ženske velik ego in se posledično ves čas prepirajo," se je glasil zadnji v nizu. Ja, tudi moški včasih še kako težko preko jezika prevalijo tisti čudežni oprosti.

prejšnji članek
Britney izdala skrivnost za svoje vroče telo
Zdravje
Britney izdala skrivnost za svoje vroče telo
naslednji članek
FOTO: Na modni reviji pokazala preveč
Svet slavnih
FOTO: Na modni reviji pokazala preveč
#nasazenazenska
nasazenazenska