900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test: Kateri vzorec vas najbolj privlači? Preverite, kaj vam sporoča!

4. 3. 2017; 04.00
Avtor: D. B.
test osebnost

foto: Zajem zaslonske slike

V prispevku preberite, kaj vaša izbira pove o vas in vaši osebnosti.

Odgovori:

Vzorec št. 1

Premagajte svoje strahove. Ne oklevajte. Zavedajte se, da vedno obstaja pozitiven pristop. Ste izjemno močna osebnost. Vse, kar je potrebno, da bi se v življenju lahko premaknili naprej, je to, da resnično verjamete v določene stvari. Najmočnejši adut, ki ga imate, je vaš razum.

Vzorec št. 2

Čas je, da se prepustite toku življenja. Ne skrbite glede vaše naslednje poteze. S skrbmi sami sebi ustvarjate prepreke. Naj se življenje preprosto zgodi. Šele ko boste naredili to in ko boste stopali po svoji življenjski poti, boste našli tisto, kar potrebujete.  

Vzorec št. 3

Zdaj se morate osredotočiti na povezanost z naravo in na notranje ravnovesje. Osredotočite se na vzpostavljanje zdravega ravnotežja med delom, prijatelji, osebnimi nalogami in oddihom na prostem. Kadar se počutite izgubljeni, se obrnite k naravi. Narave je vaš dom.

Vzorec št. 4

Sprejemajte mnenja ostalih ljudi. Ni vse le črno-belo. Odločitve morate sprejemati tako, da na določeno situacijo pogledate z vseh zornih kotov. To je edini način, kako biti pravičen do česarkoli ali kogarkoli.

Vzorec št. 5

Čas je, da poskrbite, da bo vaše življenje tisto, ki bo najlepše in najboljše! V sebi imate moč, da lahko naredite karkoli, le poskusiti morate. Razmislite, kaj si želite občutiti. Je to ljubezen, zdravje ali bogastvo? Ne govorimo o tem, kaj si želite imeti, ampak o vaših občutkih. Ko boste resnično čutili, bo vse vaše.  

Vzorec št. 6

Oddahnite si. Pozabite na vse, zaradi česar ponoči ne spite, na vse, kar vam jemlje energijo. Naj vsaj za nekaj časa kdo drug prevzame vse skrbi. Osredotočite se na tisto, kar zares želite delati. Kaj je tisto, zaradi česar ste ustvarjalni? Najpomembnejše je najti ravnotežje. Občutek, da ste suženj vsega, kar delate, je škodljiv za vaše zdravje. Povejte drugim, da potrebujete pomoč.  

Vzorec št. 7

Čas je, da prisluhnete srcu, ki vam govori, kaj morate narediti. Uporabljajte svojo intuicijo. Vse je energija in vse je povezano. Nikar ne dvomite vase. Bodite odprti do vaše okolice in sporočila, ki vam jih pošilja.

Vzorec št. 8

Življenje je lahko pozitivno ali negativno, svetlo ali temno, srečno ali žalostno ... Šele ko boste znali potegniti nekaj dobrega iz obeh plati medalje, bo vaše življenje postalo bolj pozitivno. Bodite hvaležnost za vse življenjske situacije in za vse nauke.

Vzorec št. 9

Ste ljubljeni. Tudi če nimate nikogar, ki bi vam to povedal, vas vesolje ljubi. Energija je kreacija. Kreacija je ljubezen. Kreacija ste vi. Če dajete ljubezen vsemu, kar obstaja, se vam bo vrnila. Poskušajte dajati ljubezen vsakemu, ki ga poznate. Če ne poznate nikogar, delite ljubezen z rastlinami, živalmi ali ljudmi na sploh.

Vas zanima vaša prihodnost? Rešite test, kliknite tukaj!

prejšnji članek
Imate tanke lase?
Moda&Lepota
Imate tanke lase?
naslednji članek
Moški si želijo, da bi jih reševala iz vode
Svet slavnih
Moški si želijo, da bi jih reševala iz vode
#nasazenazenska
nasazenazenska