Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Ženske, ki so gledale ta film, bodo prej skočile čez plot?

22. 2. 2017; 10.46
Avtor: D. B.
petdeset odtenkov teme

foto: Profimedia

Raziskava, ki so jo izvedli pred kratkim, je pokazala, da je večja verjetnost, da bodo ženske prevarale svojega partnerja, če si bodo ogledale film Petdeset odtenkov sive in Petdeset odtenkov teme.

S prvim nadaljevanjem erotične trilogije se je povečal tudi interes za bolj grob spolni odnos in uporabo spolnih igračk pri ženskem spolu. Z nadaljevanjem tega filma pa se je pri ženskah povečal tudi interes za druge moške. Raziskava je namreč prišla do izsledkov, da je ravno film Petdeset odtenkov teme navdihnil ženske, da so se odločile za skok čez plot.

Kako so prišli do rezultatov? V prvem tednu prikazovanja filma, ki je v kinodvorane prišel na dan zaljubljenih, se je na spletnih straneh za spoznavanje poročenih moških obisk uporabnic povečal za 33 odstotkov.

Sicer pa so številne anketiranke razkrile, da so zaradi erotičnih prizorov v filmu začele razmišljati, kako dolgočasno oziroma slabo je njihovo spolno življenje. To je bil eden od razlogov, zaradi katerega so se odločile, da prevarajo svojega partnerja. 

prejšnji članek
Dr. Hauschka za razvajanja polne trenutke
Moda&Lepota
Dr. Hauschka za razvajanja polne trenutke
naslednji članek
V družbi prvakov dobrega počutja
Moda&Lepota
V družbi prvakov dobrega počutja