Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pred nami so stresni dnevi

23. 2. 2017; 09.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, astrologinja
horoskop

Pred nami so stresni dnevi. foto: Profimedia

Med ljudmi bo več jeze in agresivnih izpadov.

Luna upada, zato bomo vse do nedelje tudi mi čutili večjo utrujenost in upad energije. Sreda in četrtek bosta precej stresna dneva, saj bo Mars v kvadratu s Plutonom. Med ljudmi bo več jeze in agresivnih izpadov. Težko bomo vzdrževali harmonijo v družinskih odnosih. Že malenkost bo dovolj, da bomo izgubili živce in burno odreagirali. Izogibajte se prepirom, čeprav vas bo imelo, da bi dokazali svoj prav ne glede na posledice. Pazite v prometu. Prehitra vožnja in kršenje predpisov nas bo v teh dneh drago stalo. Nevarnost poškodb pri delu s stroji in ostrimi predmeti je povečana. Če se ukvarjate s športom, si te dni ne naložite (pre)napornih treningov. Kozorogom, Ovnom, Rakom in Tehtnicam (tudi podznak) bo najtežje. Na mundanem nivoju bo več podtalnega delovanja, kriminala in strelskih obračunov.

Večer bo lepši, saj bo Merkur, planet komunikacije v sekstilu s Saturnom. Vpliv bomo čutili tudi v petek dopoldne, saj bomo zbrani in dobro organizirani pristopili k delu. Zlasti uspešni bodo tisti, ki se ukvarjajo z bančništvom, zavarovalništvom, ekonomijo, gradbeništvom in izobraževanjem. Sodelovanje s starejšimi sodelavci se vam bo obrestovalo. V petek popoldne bo Luna v sekstilu z Venero spodbujala sodelovanje in prijateljsko druženje. Odlično se bomo zabavali. Vikend bo naklonjen zlasti Vodnarjem, Ovnom, Dvojčkom in Strelcem (tudi podznak). Tudi sobota bo lepa. Uživali bomo v timskem delu. Z lahkoto bomo sklepali dogovore in planirali aktivnosti. Marsikaj se bo odvilo mimo naših pričakovanj, a bomo zadovoljni.

Nedelja bo tih in umirjen dan. Luna in Merkur bosta zamenjala znamenje in iz Vodnarja prestopila v znamenje Rib, kjer sta že Sonce in Neptun. Zelo sočutni, nežni in intuitivni bomo. Merkur v Ribah prinaša zmedeno komunikacijo. Intuitivno dojemanje bo nadomestilo logiko in analitičen pristop. Koncentracija bo manjša in pogosto se bomo zalotili, da so naše misli odplavale daleč stran.

Popoldne ob 15.58 se bo dovršil Sončni mrk na 8. stopinji Rib. Vplival bo predvsem na Ribe (rojene od 25. do 27. februarja), Dvojčke (rojene od 27. do 30. maja), Device (rojene od 30. avgusta do 1. septembra) in Strelce (rojene od 30. novembra do 2. decembra) in tiste, ki imate podznak ali Luno v teh znamenjih. Čim več počivajte, glejte filme, poslušajte glasbo in si privoščite vodne terapije. Težko bomo prenašali bučne, glasne in dominantne ljudi. V medsebojnih odnosih bodo trenja, saj bomo v dneh okoli mrka pogosto (pre)občutljivo odreagirali. Užaljenost, zamerljivost in solze bodo v nedeljo in ponedeljek pogostejši pri Ribah, Dvojčkih, Devicah in Strelcih (tudi podznak). Želje bodo eno, stvarnost pa drugo. Počutili se bomo spregledane in razjedal nas bo občutek, da nas ne cenijo dovolj.


V torek in sredo bo Luna v energičnem Ovnu. Luna bo v precej neharmoničnih aspektih s Plutonom, Uranom, Jupitrom in Marsom krepila prenagljene in vročekrvne reakcije. Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak) bodo trmasti, nepopustljivi in nepripravljeni na kompromise. Moški bodo še posebej naporni. Pri občutljivih ljudeh bo več avtodestruktivnega vedenja, glavobolov in poškodb glave. Čas po mlaju je primeren za nove začetke, a z uvajanjem le-teh počakajte na 2. oz. 3. marec.

Spomladansko obdobje mrkov se bo zaključilo, vpliv mrkov pa bomo čutili še v naslednjih tednih. Venera, Mars in Uran bodo v napetih aspektih z Jupitrom in Plutonom. Če k temu dodamo še retrogradno gibanje Jupitra, ki bo do junija pretresal finančne trge, pravne posle, politiko in visoko šolstvo, lahko sklepamo, da naslednji tedni ne bodo lahki. Izogibajte se najemanju kreditov, saj bi se kasneje izkazalo, da bi jih zelo težko vračali, izposojeni denar pa bi porabili za nerentabilne naložbe.

Na političnem parketu bo vrelo. Nemiri, šokantne novice, nesreče, potresi, poplave, močna neurja in obilne padavine lahko prizadenejo predvsem Turčijo, severozahod Amerike, južni del Velike Britanije, Italije, Francije in Nemčije, pa tudi južno Ameriko, južno Afriko in Novo Zelandijo (rdeče črte na fotografiji označujejo krizna območja, šrafure pa območje solarne eklipse).

Upam, da so vaše natalne karte dobre in da boste s čim manj »praskami« preživeli teden.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Zakon Melanie in Donalda v krizi?
Svet slavnih
Zakon Melanie in Donalda v krizi?
naslednji članek
Pogreša Cavazzo
Svet slavnih
Pogreša Cavazzo