Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vprašala ga je, zakaj jo je varal, njegov odgovor je razburil splet

20. 2. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
srce kri

foto: Profimedia

Videoposnetek, v katerem se soočijo nekdanji partnerji, da bi govorili o nezvestobi, ki je uničila razmerje, je postal viralni.

Kourtney in Leonard sta se spoznala na fakulteti. Leonard sprva Kourtney ni bil všeč, a nekaj dni kasneje, ko sta se vselila v isti študentski dom, se je zgodila ljubezen.

"Bila si moja najboljša prijateljica," je dejal Leonard v videoposnetku, ki je postal viralni hit. Vendar razlog za to ni lepa ljubezenska zgodba, ampak dejstvo, da sta se partnerja zaradi njegove nezvestobe razšla.

Zdaj sta se soočila pred kamero digitalne platforme The Scene in odkrito spregovorila o svojem odnosu, Kourtney pa je od svojega bivšega želela dobiti odgovor ne večno vprašanje: »Zakaj si me prevaral?«

V videoposnetku je opisala le eno od neprijetnih situacij, ki jo je doživela, ko sta še bila v razmerju – prišla je v njegovo sobo in ga ujela z drugim dekletom, on pa ji je hladno dejal, da odhaja. Pogovor je postal zanjo izjemno težak, v trenutku, ko ji je priznal, da ne ve, s koliko ženskami jo je prevaral.

»Preprosto ti takrat nisem mogel biti zvest. Tega ne bi mogla preprečiti,« je nato dejal in dodal, da upa, da bosta v prihodnosti ostala dobra prijatelja.

Pričakovano so se usule kritike na Leonardov račun, pa tudi komentarji, v katerih so uporabniki podprli Kourtney. Zanimivo je, da se je večina moških postavila na njeno stran.

»Dekle, naj ti ne pade na pamet, da bi z njim ostala v stiku. Zaslužiš si nekoga, ki te bo cenil,« je komentiral eden od njih.

»Ni normalen, če meni, da sta po vsem tem še lahko dobra prijatelja,« je zaključila ena od uporabnic twitterja.

V spodnjem videoposnetku poglejte, kako se je končal čustven pogovor, ki razburja splet.

prejšnji članek
Sramota za Hrvaško: Aretirali dvojec, ki je žalil slavnega igralca
Svet slavnih
Sramota za Hrvaško: Aretirali dvojec, ki je žalil slavnega igralca
naslednji članek
FOTO: Igralka na ulici zasačena brez ličil
Svet slavnih
FOTO: Igralka na ulici zasačena brez ličil