Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Moč se skriva v odločitvi!

20. 2. 2017; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 8. tedna:
Svojo moč lahko zlahka predamo, ko rečemo: ''Meni je vseeno, ti povej.'' Domača naloga za ta teden: Odločajte se po lastni presoji! Pa naj gre za dodatek sira na pici ali podpis pomembne pogodbe. Moč leži znotraj naših odločitev. Ne predajajte je drugim.

Tudi, ko se ne odločimo, se odločimo. Ko preložimo odločitev na druge , pravzaprav nanje preložimo tudi odgovornost, kajne? Če bodo stvari šle po zlu, bodo krivi oni. Vsi smo kdaj bili tista oseba, ki se je odločila, nato pa poslušala: ''Saj sem ti rekel!'' od oseb, ki so odločitev prepustile nam.

Vsak izmed nas gradi svoje življenje. Namesto vas naj ga nikoli ne kroji nekdo drug, niti ne dovolite (sebi), da bi moč odločitve predajali drugim. Svobodna volja je največje darilo. Kaj menite, da bi vam dejali sužnji izpred nekaj stoletij nazaj? Tudi oni so imeli možnost odločitve. Ohranili so dovolj močnega duha in tako niso izgubili svoje tradicije ter duhovnih načel – v mnogo težjih okoliščinah.

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:


Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Čas je, da požanjete in načrtujte svojo prihodnost. Pred seboj imate dva seznama, kaj bi in česa ne bi več v prihodnosti? Dopolnite ga še s: kako bom to dosegel?

Število življenjske poti 2


Naj vas preteklost ne plaši. To, kar dojemate kot napake, so učiteljice. Izluščite nauk in pojdite neustrašno naprej. Ta teden je izvrsten čas za zapis novih ciljev!

Število življenjske poti 3
Odločitev včasih ni dovolj. Kako jo boste izvedli? Okoli vas so osebe, ki vam lahko pomagajo z nasvetom ali kako drugače. Ne omahujte, prisluhnite usmeritvi.

Število življenjske poti 4
Včasih je potrebno malo več spontane energije, da bi se energija lahko sprostila. Če bi lahko imeli ta teden počitnice stran od skrbi, kaj bi počeli? Kako bi se počutili?

Število življenjske poti 5
Določene situacije zahtevajo vztrajnost in sedaj je pomembno, da ne odnehate prehitro. Torej, ne ukvarjajte se z nečim novim, dokler res ne dokončate pričeto.



Število življenjske poti 6
Prepustite se spontanosti. Posvetite se svoji ženski energiji (ne glede na vaš spol). Nežnost ni slabost; kot tudi čustvenost ni šibkost. Dovolite občutkom na površje.

Število življenjske poti 7
Čustva vam bodo želela nekaj povedati, zato sledite občutkom. Predali vam bodo pomembno sporočilo. Lažje se boste povezali s svojo notranjo močjo in namenom.

Število življenjske poti 8
Ta teden se lahko naučite veliko, če boste odprli svoj um. Namenite več časa osebnosti rasti in avtorefleksiji. Kako bi sebi svetovali, če bi bili svoj dober prijatelj?


Število življenjske poti 9
Notranja moč se ne meri z mišicami ali stanju na bančnem računu. Vi to res razumete. Zato bodite ponosni na sebe in na vse tiste dosežke, ki jih denar ne more kupiti!

prejšnji članek
Slavna plavolaska prevarana in povsem dotolčena
Svet slavnih
Slavna plavolaska prevarana in povsem dotolčena
naslednji članek
FOTO: Kaj so kritiki povedali o Melanii?
Svet slavnih
FOTO: Kaj so kritiki povedali o Melanii?