tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Drevo želja: Izberite številko in preverite, kaj vas čaka

17. 2. 2017; 10.35
Avtor: D. B.
drevo želja števila

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: Zajem zaslonske slike

Poglejte sliko, izberite številko in si nekaj zaželite. Katero številko ste izbrali? Poiščite v spodnjem prispevku svojo številko in preberite, ali se bo vaša želja izpolnila.

1. Ste zelo samozavestni in vaša želja se bo zagotovo izpolnila, saj se boste zelo potrudili, da bodo vaše sanje postale resničnost. 

2. Ste energična oseba, prepričani v sebe. Ne verjamete v usodo, ampak ste prepričani, da sami krojite svoje življenje in uresničujete svoje cilje in želje. In to vse želje, tudi tiste, ki se morda na prvi pogled zdijo neuresničljive. Vi zmorete vse!

3. Ste človek, ki se pri življenju in delu ozira na okolico. Na žalost pogosto »plujete s tokom« in pri tem sploh ne poskušate vplivati na svojo usodo. Poskušajte se bolj osredotočiti na cilj, bolj verjemite vase in v svoje sposobnosti in potem se bo vse želeno tudi uresničilo.

4. Ste zelo zahtevna oseba, tako do okolice kot do sebe. Pri doseganju ciljev, redko popustite. Ne odstopajte od zastavljenega, vaša pot je pravilna.

5. Vaša impulzivnost vas pogosto moti pri doseganju želenega. Ne priganjajte sebe in druge, vzemite si čas in globoko vdihnite in izdihnite. Vaša želja se bo tako zagotovo izpolnila.

6. V življenju ste zelo srečni, a včasih nekoliko leni. Da bi uresničili svojo željo, morate začeti tudi delati na tem, da se uresniči, piše spletni portal Atma.

7. Vaša želja se bo izpolnila, a potrebujete čas. Bodite potrpežljivi.

8. Preveč ste osredotočeni na svojo željo. Prenehajte neprestano razmišljati o tem in na rezultat ne boste dolgo čakali.

9. Vaša želja se bo kmalu izpolnila. Obstaja velika verjetnost, da se boste po tem vprašali, ali ste želeno sploh potrebovali. 

10. Morda želite preveč? Bodite skromnejši pri svojih željah in zagotovo se vam bodo izpolnile.

11. Vaša želja se ni izpolnila le zaradi enega samega razloga - v to, da bi želeno dosegli, niste vložili nobenega napora. 

12. Vaša želja se bo zelo kmalu izpolnila. 

prejšnji članek
Bila je obsedena s težo, ves čas je bila na tehtnici, zdaj je drugače
Svet slavnih
Bila je obsedena s težo, ves čas je bila na tehtnici, zdaj je drugače
naslednji članek
Severina jih je pri 44 letih spet pokazala
Svet slavnih
Severina jih je pri 44 letih spet pokazala