GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izberite simbol, ki vas najbolj privlači, in odkrijte svojo usodo!

15. 2. 2017; 05.30
Avtor: D. B.
simbol

foto: Foto: foreverconscious.com

V spodnjem prispevku preberite, kaj vam vaša izbira sporoča in kaj vas čaka v prihodnosti.

Torej, kateri simbol na sliki vam je najbolj všeč?

Odgovor:

Če ste izbrali 1:

Čas je, da se sprostite in si zaupate. Namesto da se zoperstavljate stvarem, ki vam v življenju prihajajo nasproti, se preprosto umaknite korak nazaj ter se prepustite življenjskemu toku. Ne poskušajte na silo izvesti tistega, kar ste si zamislili. Umirite se in ne sprejemajte hitrih odločitev. 

Če ste izbrali 2:

Čas je, da postavite mejo! Če jo boste jasno postavili, bo vaše življenje bolj urejeno. Vse, kar morate storiti, je, da se osredotočite na trenutno dogajanje.

Prevzemite odgovornost za stvari, ki se ne odvijajo po načrtih in ne izgubljajte časa in energije za ljudi in situacije, ki so povsem nepomembne. Čas je, da naredite inventuro. Čeprav zveni zastrašujoče, je lahko to trenutno vaš največji zaveznik. Zdaj je tudi idealen čas za čiščenje hiše in vzpostavljanje reda. 

Če ste izbrali 3:

Ste na pravi poti! Čeprav stvari niso vedno povsem jasne, bo vse v redu! Sledite svoji življenjski poti. Verjemite, da bo vse popolno in usklajeno.

Ne skrbite za prihodnost ali preteklost, preprosto živite trenutek in dopustite, da se zgodi čarovnija življenja. Če morate sprejeti velike odločitve in ste v dvomih, boste danes dobili odgovor.

Če ste izbrali 4:

Čas je, da pozabite na preteklost. Zataknili ste se v preteklosti in ne opazite trenutnega dogajanja. Čeprav je pomembno žalovati in si vzeti dovolj časa za okrevanje, od neprestanega ponavljanja istih zgodb ni nobene koristi. Pustite preteklost tam, kjer je, in se veselite sedanjosti. 

Da bi se osvobodili preteklosti, poskušajte vse zapisati na papir ali pa se zaupajte prijatelju. Dajte si še eno priložnost, da podoživite stara čustva, nato pa jih izpustite, da gredo. Naprej ne boste zmogli iti, dokler tega ne boste naredili 

Če ste izbrali 5:

Stvari se hitro odvijajo in čas je, da si postavite nove cilje! Začnite tako, da se boste osredotočili na tisto, za čemer hrepeni vaše srce.

Zapišite si stvari, ki vas osrečujejo, in se jim povsem predajte! Trudite se biti čim bolj pozitivni in umirjeni. Jasno si začrtajte svoje želje in namere, saj boste le tako dobili tisto, kar si želite.

Če ste izbrali 6:

Preveč ste osredotočeni na zunanjost, zato ne vidite tistega, kar se dogaja znotraj vas. Globoko v srcu leži odgovor na vsa vaša vprašanja, a dokler ne umirite vaših misli, ga seveda ne slišite. Vaše misli so povsem neurejene, zato jih morate čim prej spet urediti. Zberite se, pojdite na sprehod ter najdite odgovor znotraj sebe. 

Če ste izbrali 7:

Veliko ste delali, zdaj pa je čas za igro, oddih in sprostitev! Vzemite si nekaj časa zase in uživajte na soncu ter ponovno prebudite otroka v sebi. Naredite nekaj spontano, privoščite si avanturo ali izlet v tujino. Veliko o tem se lahko še naučite, ne občutite krivde.

Nagradite svoje telo z zdravo hrano, svoje misli z zabavnimi stimulacijami, svoje srce pa z radostnim druženjem s svojimi prijatelji ali družino. Pogosto pozabljate na moč smeha. 

Če ste izbrali 8:

Čas je za povezovanje. Za povezovanje s samim sabo in naravo. Niste sami, ste del velike mreže v vesolju in zapomnite si, da je vsaka stvar, rastlina, žival ali kaj drugega, povezana z naravo.

Snemite masko, ki jo nosite in si dopustite povezati z naravo in vesoljem. Začnite pri sebi, potem pa raziskujte tudi ostalo, zunanje.

Če imate težave v odnosih in v službi, se morate morda le bolj povezati. Poskušajte pogledati na stvari z drugega zornega kota.

Če ste izbrali 9:

Vse, kar morate narediti, je že narejeno, zdaj pa se lahko sprostite in uživate v sadovih svojega dela. Ste učitelj in zdaj je čas, da sprejmete nagrado.

Seveda nagrada ni materialistična, ampak je v obliki znanja o čudovitem življenju, ki omogoča osebnostno rast in ljubezen. 

V zadnjem času ste veliko delali na sebi in zdaj je čas, da s tem nadaljujete. Pomagajte prijateljem, ki potrebujejo pomoč, začnite pisati blog, posadite ipd., piše spletni portal Atma.

prejšnji članek
FOTO: Irina Shayk trebuščka res ne more več skrivati
Svet slavnih
FOTO: Irina Shayk trebuščka res ne more več skrivati
naslednji članek
Igralka pokazala svoje gole čare
Svet slavnih
Igralka pokazala svoje gole čare