Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Krvna skupina določa značaj: Katera je idealna soproga?

14. 2. 2017; 11.55
Avtor: D. B.
ženske krvna skupina

foto: Zajem zaslonske slike

In katera je vaša krvna skupina? Nikar ne bodite presenečeni, če se bo spodnja analiza izkazala za zelo natančno.

Kadar govorimo o temperamentu, pri tem pogosto razumemo splet določenih karakteristik: intenzivnost in stabilnost čustev, energičnost, individualne značilnosti obnašanja ipd. Japonci in Korejci imajo teorijo, ki povezuje določene značilnosti temperamenta s krvno skupino. 

Omenimo še, da se na Japonskem tudi dandanes pri zaposlovanju upoštevajo krvne skupine deloiskalcev, piše spletni portal Atma 

Temperament žensk glede na krvno skupino

Krvna skupina 0 

Ženske, ki imajo krvno skupino 0, so zelo egoistične. V partnerskem razmerju so zelo ljubosumne in strastne. Dominantne in močne osebnosti. Te ženske želijo popolnoma in v vseh stvareh nadzorovati svojega izbranca, tako da bo moški, ki bo poskuša skočiti čez plot, to zelo težko uresničil.

Te ženska so izjemno ravnodušne do miroljubnih in šibkih partnerjev. Omeniti moramo še, da med uspešnimi, poslovnimi ženskami in znanimi osebami prevladujejo ženske s to krvno skupino.

Od svojih partnerjev pričakujejo srečo, zadovoljstvo in nežnost. Kot soproge vlečejo niti iz ozadja in pogosto aktivno sodelujejo pri gradnji partnerjeve kariere. Kot mame imajo s svojimi otroci prijateljski odnos ter pogosto lastne ambicije projicirajo na soproga in otroke.

Krvna skupina A

Ta krvna skupina označuje ženske, ki jih odlikuje potrpežljivost in umirjenost. Pogosto prevladuje mišljenje, da so te ženske nesebične, družabne in zelo disciplinirane. Predvsem pa cenijo urejenost in udobje. Težave vedno poskušajo reševati brez konfliktov.

Poleg tega so ženske s krvno skupino A zelo trdoglave in včasih razdražljive. Pogosto sebe doživljajo kot podrejene. V ljubezenskih odnosih so sramežljive. 

Spoštujejo partnerja in njegove kvalitete. Zaradi čustvene in občutljive narave bodo razkrile svoje občutke šele, ko bodo popolnoma prepričane, da jih drugi ne bodo prevarali ali prizadeli. So idealne soproge. Ženska s krvno skupino A je mama, ki svoje otroke pazi in podpira, a od njih tudi veliko zahteva.

Krvna skupina B

Te ženske odlikuje fleksibilen značaj: odlično prenašajo osamljenost, a se tudi v velikem kolektivu počutijo kot riba v vodi. Za razliko od prvih dveh krvnih skupin ne želijo biti ne vodje ne podrejene. Zelo dobro vedo, kako različne situacije obrniti sebi v prid ter pri tem ohraniti neodvisnost.

Takšne ženske se odlično znajdejo v družbi. Rade se spogledujejo, zato ne preseneča dejstvo, da imajo veliko moških prijateljev.

V ljubezni pričakujejo nežnost in zadovoljstvo, srečo in zaupanje, pa tudi stalno pozornost svojega izbranca. V partnerskih odnosih delujejo nekoliko zahtevne in nedotakljive ter se zato težko odločajo za zakon. Ko se poročijo in postanejo mame, so izjemno predane.

Krvna skupina AB

Predstavnice te krvne skupine so zelo občutljive in uravnotežene. So izjemno taktične in poštene. Poleg tega te dame zelo težko sprejemajo kakršnekoli odločitve, saj so pogosto sumničave ter se velikokrat spopadajo z notranjimi konflikti. Takšne ženske so pogosto zelo ljubljene. V ljubezenskih odnosih so iskrene.

Obožujejo moške avanturističnega duha in uživajo v ljubezni, a le dokler jim dovolijo, da ostanejo skrivnostne, skoraj nekoliko mistične. Kot mame svojim otrokom popuščajo, so blage in nezahtevne. 

prejšnji članek
Krepijo srce, znižujejo holesterol, dvigujejo libido, preprečujejo staranje ...
Zdravje
Krepijo srce, znižujejo holesterol, dvigujejo libido, preprečujejo staranje ...
naslednji članek
Slovo priljubljene Conchite
Svet slavnih
Slovo priljubljene Conchite