Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Naredite si valentinovo po vašem okusu

8. 2. 2017; 02.30
Avtor: Ajda Kogovšek
Valentinovo, ljubezen, par, sreča

foto: Profimedia

Pustimo tokrat ob strani darila za valentinovo za sveže zaljubljence, ki nimajo težav z izbiranjem idej, kaj podariti svoji ljubezni.

Kaj pa izčrpani mladi starši, ki so tako utrujeni, da pred seboj vidijo le še posteljo? Je prav, da pozabijo na dan, ki je v letu rezerviran le zanj in za njegovo partnerico? Ne, ni prav. Čeprav so malčki zahtevni, služba je stresna in starši si res zaslužijo počitek, ne smejo pozabiti na njihov dan. Le naredijo naj si ga po svojem okusu. Najprej si morajo najti varuško. Lahko je to babica, dedek, teta ali stric, le naj vskoči za nekaj ur, da si bosta mamica in očka lahko malo spočila.

1. Spa center

Lahko je to nega telesa za ženske, masaža za oba, kopanje v bazenu ali sproščanje v savni. To bo na vas vplivalo izjemno pozitivno, spomnili pa se boste tudi na čas pred starševstvom, ko ste si še lahko privoščili obisk takšnega centra in cel dan ob bazenu srkali koktajle.

2. Masaža

Sproščujoča masaža, ko se prepustite rokam vašega največjega zaupnika, prijatelja in ljubimca, vam bo odlično dela. Ne pozabite pa, da morate partnerju masažo vrniti.

3. Vikend paket

Vikend, noč ali pa le za enodnevni paket izkoristite na to valentinovo. Pojdite s partnerjem nekam, kjer nekdo drug čisti, kuha in pere ter uživajte v drugem okolju. Skupaj s partnerjem poležavajte in si spočijte.

4. Poležavanje na kavču pozno v noč

Nič ni narobe, če si vzamete ta večer in si s partnerjem priredita kino večer. Oglejta si filme, pripravita prigrizke in se crkljajta pod odejo.

5. Razvajanje doma

Spraznite igrače iz kadi v kopalnici, natočite toplo vodo, pripravite boteljko vina in povabite partnerja, naj se vam pridruži.

6. Karte za vadbo

Podarite mu/ji karte za vadbo, ki si jo že dalj časa želi obiskati. Lahko je to tudi fitnes, savna, bazen, joga, pilates, zumba, kar vam srce poželi. Lahko kupite karte za kino, gledališče, opero ali kakšno posebno predstavo. 

7. Romantična večerja

Lahko pozabite na darila in pripravite romantično večerjo s predjedjo, juho, glavno jedjo in sladico. Gotovo jo/ga boste navdušili.

Prepričani smo, da imate tudi sami ogromno idej, ki jih lahko uporabite to valentinovo. Raje letos ne zapravljajte denarja za draga darila in si naredite valentinovo po vašem okusu.

prejšnji članek
Naravna pomoč za prezgodaj osivele
Moda&Lepota
Naravna pomoč za prezgodaj osivele
naslednji članek
FOTO: To ima vojvodinja Kate v svoji omari!
Svet slavnih
FOTO: To ima vojvodinja Kate v svoji omari!