Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pred nami je živahen teden

2. 2. 2017; 11.00
Avtor: Ema Kurent, astrologinja
horoskop, teden, astrologija

foto: profimedia

Zavedati se moramo, da vstopamo v precej dinamično, a tudi razburljivo in zahtevno obdobje.

Luna bo rasla do prvega krajca, ki ga bo dovršila v soboto, 4.2. ob 5:19 zjutraj. Odtlej se bo gibala proti fazi polnosti. Rastoča Luna je znak napredovanja, novih načrtov, uvajanja novosti. Vse to se bo dogajalo na Zemlji, in od sobote naprej precej pospešeno! Toda ker bo naslednja polna luna (dovršena 11.2.) nastopila v obliki delnega luninega mrka, bodo te novosti prinesle s sabo tudi veliko »čiščenja« - odpravljanja starega, prekinitev, razhajanj. Zavedati se moramo, da vstopamo v precej dinamično, a tudi razburljivo in zahtevno obdobje. Dnevi pred polno luno nikoli niso lahkotni, pred luninim mrkom pa še zlasti ne!

Danes (četrtek) bo Luna še prehajala Ovna, živahno in ostro ognjeno znamenje, ki predstavlja neodvisnost, samostojnost, individualnost. Pričakujemo lahko hitre odzive, nekaj težav v komunikacijah (dogovarjanje) v zgodnjepopoldanskem času, vendar bomo ljudje na splošno zelo zaposleni, mnogim se bo mudilo postoriti to ali ono. Kasnejše popoldanske in večerne ure bodo bolj umirjene. 

V petek bo Luna prehajala Bika, čutno zemeljsko znamenje. Dober dan za nakupovanje, zlasti reči, ki jih želimo obdržati dolgo. Ob 16:51 tega dne bo Venera prestopila v Ovna, zato se bo začelo malce bolj negotovo obdobje za Tehtnice, delno tudi za Bike. Venera je namreč v Ovnu v »izgonu«, ne počuti se dobro, ni na svojem terenu. Toda tam bo Venera zaradi retrogradnega gibanja ostala kar do začetka junija! Tehtnice in Biki bodo začeli usmerjati energije drugam, morda tudi v tujino. Potovanja pa niso slaba stvar, mar ne?!

Sobota bo podobno »bikovski« dan – dokaj ležeren, naklonjen nakupovanju, kuhanju in drugim domačim opravilom. Splošno vzdušje bo pretežno harmonično – najbolje pa seveda za Bike! Nedelja bo zelo živahna, saj bo Luna prehajala Dvojčka, komunikativno zračno znamenje. Popoldne bo zelo primerno za izlete, sprehode, gibanje na prostem. Tudi v ponedeljek bo Luna v Dvojčkih, toda čas bo na splošno ugoden (za dogovarjanje, klepet, iskanje novosti, ustvarjanje in podobno) do 20:30, kasnejše večerne ure bodo rahlo depresivne.

V torek bo Luna prehajala občutljivo, čustveno znamenje Raka, zato bodo v ospredju odnosi, dom, družina. Ugodno za urejanje doma, čiščenje in pospravljanje, toda zaradi preobčutljivosti ne bo šlo vse po načrtih, zlasti zvečer, ko bo več nesoglasij in užaljenih čustev. V sredo bodo energije podobne; najbolje se bo zadrževati doma, kar seveda ne bo težko, saj bo praznik. In ker bo kulturni praznik, morda poiščete dobro knjigo ali si ogledate zanimiv film?

Še več o astrologinji Emi Kurent boste našli tukaj.

prejšnji članek
Komaj polnoletna, a to zvezdnika očitno ne moti!
Svet slavnih
Komaj polnoletna, a to zvezdnika očitno ne moti!
naslednji članek
Najljubši seks položaj: Kaj sporoča o vas in vašemu partnerju?
Odnosi
Najljubši seks položaj: Kaj sporoča o vas in vašemu partnerju?