Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kako vam bo povedal, da vas ljubi?

23. 1. 2017; 11.30
Avtor: D. B.
astro love ljubezen dlani horoskop

Device so zelo ljubosumne. foto: Profimedia

Vsako astrološko znamenje ljubezen izraža na drugačen način. Kako? Preverite v spodnjem prispevku.

Oven

Moški, rojeni v astrološkem znamenju ovna, vam bodo ljubezen izkazovali s svojo podporo. Ko oven ljubi, je vaš največji in najbolj zvest navijač na vseh življenjskih področjih. Obožuje, če ste tekmovalno razpoloženi. Če ga boste premagali, vas bo še bolj oboževal.

Bik

Moški, rojen v astrološkem znamenju bika, bo svoje občutke pokazal tako, da bo zaščitniški, morda bo s tem tudi pretiraval. Njegova podpora je neomajna.

Dvojčka

Ko dvojček začne z razpravo s svojim partnerjem, končno vidi stvari iz tuje perspektive in v večini primerov spremeni svoje mnenje. Takrat ugotovi, da vas zaradi tega ljubi.

Rak

Ko imate slab dan, bo rak tisti, ki vas bo prijel za roko in odpeljal na sprehod. Molčal bo in vas pustil, da se sprostite. To je eden od njegovih načinov, s katerimi kaže svojo ljubezen.

Lev

Kadar ljubi lev, jasno pokaže, da si vas želi, vas ceni in ljubi. S ponosom vas bo predstavil prijateljem, družini in kolegom.

Devica

Kadar ljubi moški, rojen v tem astrološkem znamenju, je kadarkoli pripravljena priskočiti na pomoč s svojimi nasveti. 

Tehtnica

Moški, ki so rojeni v tem astrološkem znamenju, ne potrebujejo razloga, da bi osebo, v katero so zaljubljeni, poklicali ali ji pisali. Preprosto imajo potrebo, da se javijo in preverijo, kako se počuti.

Škorpijon

Moški, rojen v tem astrološkem znamenju, želi zaradi ženske, ki jo ljubi, postati najboljša verzija samega sebe.

Strelec

V trenutku, ko nekomu naznani, naj pripravi kovčke, vedite, da z njim misli resno. Strelec bo osebo, ki jo ljubi, odpeljal tja, kamor, si že dolgo želi in kar mu je večkrat omenila v razgovoru.

Kozorog

Kozorog bo osebo, ki jo ljubi, presenetil z nenavadnim darilom. Zelo dobro si zapomni podrobnosti, ki ljudi osrečujejo, to je način, s katerim pokaže ljubezen.

Vodnar

Vodnar bo za ljubljeno osebo naredil tisto, kar jo izpolnjuje ali v njej podžiga strast. Morda bo v njegovem imenu namenil denar za humanitarne namene ali pa bo to kaj povsem drugega ...

Ribi

Moški, rojen v tem astrološkem znamenju, vas bo vprašal, kako je potekal vaš dan, preden bo spregovoril o svojem dnevu in doživetjih. Trenutek, ko vam bo prisluhnil, je trenutek, ko boste ugotovili, da se je zaljubil, poroča spletni portal Superžena.

prejšnji članek
Znana manekenka osupnila z izklesanim telesom
Zdravje
Znana manekenka osupnila z izklesanim telesom
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Položite nove temelje!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Položite nove temelje!