Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: 5 razlogov, da ste najboljša oseba na svetu!

19. 1. 2017; 01.00
Avtor: L. P.
ženske, prijateljice, prijateljstvo, pogovor, smeh

foto: Profimedia

To astrološko znamenje je najboljši prijatelj, kar jih lahko dobite!

Če je med vašimi prijatelji tudi oseba, ki je rojena v astrološkem znamenju bika, ste pravi srečnež. Biki so namreč znani po tem, da so najboljši prijatelji.

Zakaj?

Ker so zvesti


Bik je najbolj zvesti prijatelj. Medosebno spoštovanje mu je na prvem mestu. prav tako tudi ljubezen. Nikoli vas ne bo izdal in za prijatelja bi naredil vse. Zato je lahko vaš prijatelj za vse življenje.

In odkriti
Bik vam ne bo nikoli lagal. Je odkrit, pove tisto, kar si misli in ne ovinkari. Dobro se zaveda, da so iskreni odnosi zelo pomembni. Vedno bo igral z odprtimi kartami in nikoli vam ne bo zasadil noža v hrbet.

Imajo smisel za humor
Biki imajo zelo dober smisel za humor. Smejijo se vam, z vami in tudi sebi. Vse znajo obrniti na šalo, seveda takrat, ko je to primerno. Nikoli pa se ne bodo iz nekoga norčevali. Zaradi dobrega humorja pa so tudi zelo zaželena družba.

Vas spoštujejo
Bik svoje prijatelje jemlje takšne, kot so in jih nikoli ne spreminja ali želi spreminjati. Prijatelja ima rad z vsemi njegovimi dobrimi in manj dobrimi lastnostmi. Znajo prisluhniti težava, znajo pohvaliti, kritiko pa povedo iskreno.

So trmasti, toda …
 ... takrat, ko je to potrebno. Trma je ena od lastnosti, ki označujejo bika. Toda, ta je lahko tudi zelo pozitivna. Bik nikoli ne odneha in vedno najde način, da izpelje tisto, kar si je zadal ali obljubil. In prav zato, so tako zvesti prijatelji.

prejšnji članek
FOTO: So si na rdeči preprogi privoščile preveč?
Svet slavnih
FOTO: So si na rdeči preprogi privoščile preveč?
naslednji članek
Znana manekenka se ne boji pokazati svojih strij
Svet slavnih
Znana manekenka se ne boji pokazati svojih strij
#obraziavenija
obraziavenija