Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

5 resnic, ki bi jih morala poznati vsaka debeluška

16. 1. 2017; 02.27
Avtor: D. B.
ashley graham

foto: Profimedia

V zahodni kulturi prevladuje mnenje, da so vitki ljudje bolj privlačni od ostalih. Takšni standardi lepote so daleč od resnice.

Sledečih pet stavkov bo opogumilo vsako debeluško ter ji pomagalo bolje razumeti lepoto.  

1. Vsaka ima na trebuhu 'obročke'. Ženske, ki so debelušne, se pogosto sramujejo 'obročkov' na trebuhu, a dejstvo je, da jih imajo ob prepogibu telesa vse ženske, tudi zelo vitke, zato sprejmite lepoto svojega razkošnega telesa.

2. Ko vam drugi rečejo, da ste prekrasni, jim verjemite. Številne debeluške ne verjamejo, da so komplimenti, ki jih dobijo, iskreni. Celo sram jih je, kadar kdo pohvali njihov videz. Vendar večina ljudi podari kompliment nekomu takrat, ko to zares misli. Zato verjemite ljudem, ko vam rečejo, da ste prekrasni. Ne zavrnite jih z mislijo, da se motijo in da vi veste bolje od njih.

3. Niste lepi kljub svoji postavi. Lepi ste ravno zaradi svoje postave. Zahodna kultura 'neprivlačne' ženske pogosto opisuje kot ženske, katerih lepota prihaja od znotraj. To je pravzaprav ponižujoča kategorizacija. Ljudje so veliko več od svojih teles, a tudi telesa so prelep del vsakega živega bitja. Lepota prihaja od znotraj in od zunaj in vsaka oseba je lepa na svoj način.  

4. Ni potrebno telovaditi vsak dan, da bi bili bolj prepričani vase. Mnogi menijo, da mora nekdo, ki nima idealne telesne teže, telovaditi, da bi dokazal, da je povsem predan temu, da shujša. Razmišljanje, da je greh sprejeti nekoliko obilnejše telo, je zelo omejeno. Telovadba je dobra za našo fizično in psihično kondicijo, a svoje telo spreminjajte le, če si to želite vi, ne delajte tega zaradi drugih.

5. Brez pomislekov se zaljubite sami vase. To je morda najbolj 'strašna' stvar, ki jo boste kadarkoli naredili, a boste sčasoma ugotovili, da je zaljubljenost v samega sebe tudi najlepša izkušnja, ki ste jo kadarkoli doživeli. To vas bo osvobodilo v vseh pomenih te besede, piše Zadovoljna.hr.



prejšnji članek
Lahko verjamete, da jih ima že 51?
Svet slavnih
Lahko verjamete, da jih ima že 51?
naslednji članek
Top nasvet: Očistite pečico brez strupenih kemikalij!
Svet slavnih
Top nasvet: Očistite pečico brez strupenih kemikalij!