favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zakaj varajo poročene ženske?

1. 3. 2020; 04.00
Avtor: K.M.
varanje

foto: Profimedia

Mednarodna raziskava je pokazala, koliko časa po poroki tiste ženske, ki varajo, pričnejo s tem početjem.

Ljudje smo različni in na razmerja gledamo na različne načine. Res pa je, da lahko v vsej tej raznolikosti najdete tudi različne partnerje. Nekatere pa skupek dogodkov pripelje do varanja. Najpogostejši razlogi za skakanje čez plot izvirajo iz problemov v razmerju. Nekaj manjka, ni več strasti, počutite se osamljene, oziroma najdete osebo, ki vam zopet pokaže močno naklonjenost. So pa tudi osebe, ki varajo, ker so takšnega početja navajeni in v tem ne vidijo ničesar slabega. 

Kljub temu, da naj bi večkrat varali moški, pa je VictoriaMilan, vodilna stran za povezovanje vezanih odraslih in diskretne zunajzakonske afere naredila raziskavo, v kateri razkriva, kako hitro pričnejo varati poročene ženske, ki se v takšne afere spustijo. Za namene raziskave so pregledali in ocenili podatke pridobljene iz različnih držav po celem svetu in na ta način odkrili povezavo med časom poroke in časom, ki je pretekel do prvega dejanja varanja. Povprečna starost na svetovni ravni, ko se ženske poročijo, je 29 let. Pri 36,6 letih pa v povprečju ženske pričnejo varati, kar pomeni, da ženske v povprečju z varanjem pričnejo 7,6 let po tako imenovanem najsrečnejšem dogodku v njihovem življenju. 

Kljub vsemu je najpogostejši razlog za varanje še vedno osamljenost v razmerju. Morda mož poročeni ženski, ki vara, ne posveča pozornosti in spoštovanja, ki si ga zasluži. Morda te še vedno ljubijo svojega partnerja, pa sta iskrica in strast vseeno izginili iz njihovega zakona ali zveze. Lahko so tudi v odprtem razmerju, kjer si partnerja delita globoko čustveno vez, hkrati pa en drugemu dovolita, da svoje seksualne potrebe zadovolji z afero ali dvema. Nekatere ženske pa s tem zadovoljujejo svoje osnovne potrebe po spolnem užitku in potešenosti. 

prejšnji članek
Ločitev je največja napaka v njegovem življenju
Svet slavnih
Ločitev je največja napaka v njegovem življenju
naslednji članek
Po drami na hrvaškem izboru gre na Evrovizijo ta pesem
Svet slavnih
Po drami na hrvaškem izboru gre na Evrovizijo ta pesem