favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tako boste v torbici vedno vse našli

21. 7. 2022; 02.00
Avtor: K.M.
torbica, urejenost

foto: Profimedia

Preprost način, ki vam bi prihranil marsikatero razburjenje med iskanjem ključev ali telefona v vaši torbici.

Pogosto pravijo, da ni važno, kako velika je torbica, ženske v njej nikoli ničesar ne najdejo. Zato pa obstaja velik krivec, ki mu rečemo tudi nered. Preverite, kako boste na preprost način v vaši torbici vedno našli vse, kar potrebujete.

Pomembno je, da vsako torbico vedno, ko pridete domov, izpraznete in pospravite. V smeti odvrzite vse papirčke, robčke, račune, ki jih ne potrebujete, in seveda vse ostale stvari, ki morajo romati v koš. Podobno naredite tudi z denarnico in iz nje odstranite vse račune ter tiste, ki so pomembni seveda pospravite. Denarnico odložite na mesto, ki ji je določeno. Ali je to v predalu pisalne mize, v garderobni omari ... Izberite standardno mesto, ki bo vedno isto. Ključe, morebitne zvezke, steklenico za vodo in vse ostale stvari prav tako pospravite tja, kamor spadajo. V torbici ne puščajte stvari, ki jih načeloma potrebujete vsak dan. Na koncu v omaro pospravite tudi njo, torbico seveda.

Kaj s tem naredite?

Na ta način boste tudi doma vedno vedeli, kjer imate ključe, denarnico in osebne dokumente. Zmanjšali pa boste tudi pogostost situacij, ko od doma odidete brez ene izmed pomembnih stvari. Če stvari puščate v torbicah in zjutraj vzamete drugo, se vam v hitenju lahko velikokrat zgodi, da cel dan preživite brez denarja in plačilnih kartic.

Po drugi strani pa bo vaša torbica vedno urejena, saj v njej ne boste nosili stvari, ki jih tisti dan ne potrebujete. Tako boste v njej brez večjih težav, oziroma brez tako velikih težav, vedno našli tisto, kar potrebujete.

prejšnji članek
Kako prepoznamo motnje v delovanju ledvic?
Zdravje
Kako prepoznamo motnje v delovanju ledvic?
naslednji članek
Testeninska solata s pečeno zelenjavo in tuno
Kulinarika
Testeninska solata s pečeno zelenjavo in tuno