Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza: Konec zveze?

6. 1. 2017; 08.10
Avtor: Uredništvo Zvezde
Jure Henigman, Ajda Smrekar, Sebastian Cavazza,Tjasa Zeleznik, Matej Puc

Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza foto: M24

Pravijo, da je naša usoda zapisana v zvezdah. Vedeževalci Vedeževalstva Fortuna so pogledali v rojstno karto Ajde Smrekar in Sebastiana Cavazze.

Ajda Smrekar je naredila dobro potezo, ko se je odločila za igralko. Devetzvezdni KI kaže, da razume pravila igre in se zna hkrati kot kameleon prilagoditi trenutni situaciji, ne glede na to, da ima v ozadju ves čas veliko večje in pomembnejše cilje. Tako lahko spoznava sebe skozi mnogotere vloge in situacije tako v profesionalnem kot v osebnem življenju. Preskuša svoje sposobnosti in občutke ter v letu 2016 žanje popularnost, ki bo leta 2017 malce ponehala, vendar se bo še z večjim žarom pokazala v letih od 2018 do 2027.

Sebastian Cavazza pa je markanten in na videz samozadosten moški. Čeprav je na videz zelo lahkoživ, je njegovo pravo življenje globlje, kot se zdi. S svojim umom prodira globoko v strukturo tega sveta in ga dojema bolje kot večina ljudi v njegovem ožjem in širšem profesionalnem ter osebnem krogu. Tako mu ni lahko najti enakovrednega in zanimivega sogovornika, še težje življenjskega partnerja, ki bi mu bil kos. Ajda je zanj velik izziv, saj ji ne pride do konca. Pa ne le zato, ker je ženska, temveč zato, ker je njeno dojemanje sveta ravno tako globoko, vendar ga dojema strukturirano in ne le intuitivno kot on.

Leto 2017 bo zanju precej kritično

Sebastijan in Ajda imata veliko možnosti za več kot zadovoljujoče skupno življenje. Vendar bosta morala za to oba narediti še velike korake. Leto 2017 bo zanju precej kritično, saj se utegne zgoditi, da bosta svojo veliko zgodbo končala. To velja še posebej, če Sebastian ne bo pripravljen na družino, na drugačen način dojemanja svobode. Kajti Ajda si v življenju želi prijazno in varno družino. Sebastian je tega še kako sposoben, vendar mu nagaja ego. V življenju bosta lahko zmagovala tako, da bosta vanj vnesla veliko veselja in radosti. V partnerstvu si bosta morala oba ves čas prizadevati, da bosta zavestno sprejemala drugačnost drugega. Sebastian je to načeloma sposoben narediti vedno, ko mu ni potrebno spremeniti navad. Vendar pa bosta morala za uspešno življenje k temu cilju stremeti oba. Načrtno in redno. Če bosta premagata težave leta 2017, bo Ajda slavo v času od leta 2018 do 2027 doživljala v njegovem naročju.

prejšnji članek
FOTO: Slavna igralka na pragu 50 nima niti ene gubice!
Svet slavnih
FOTO: Slavna igralka na pragu 50 nima niti ene gubice!
naslednji članek
S temi napitki se boste rešili toksinov
Zdravje
S temi napitki se boste rešili toksinov