favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test osebnosti: Kaj o vas pove vaša najljubša pita?

5. 1. 2017; 12.46
Avtor: D. B.
pita

foto: Zajem zaslonske slike

Okus, seveda, ne pove veliko o osebnosti človeka, a razkriva, kaj si želite v življenju. To pa je na nek način povezano tudi z vašo osebnostjo.

Edina stvar, ki nam je vsem skupna, je hrana. Vsi vemo, kaj nam najbolj tekne in kakšna hrana nam je všeč. Če vzamemo za primer pito, ima vsak človek svojo najljubšo. Poznamo pite različnih oblik, velikosti in okusov, in tako kot je edinstven vsak človek, so edinstvene tudi pite. Vsaka ima nek svoj "značaj". Na fotografiji izberite pito, ki je vam najbolj okusna in vas najbolj pritegne, ter preberite, katere se njene ključne značilnosti.

1. Bučna pita

Ste izjemno čustveno stabilna osebnost. Tako kot je bučna pita večna klasika, ste tudi vi vedno elegantni, in to brez kakršnegakoli truda. Sovražite dramo in neobvladljiv kaos. Pomembno vam je, da imate v življenju mir in da uživate. Poleg tega ste izjemno zanesljivi, kar vaši bližnji tudi vedo.

2. Limonina pita

To je pita, v katero lahko daste tudi vse tiste sestavine, ki jih imate v tistem trenutku pri roki – torej vse od pomaranče do češenj. Če vam tekne limonina pita, ste človek, ki resnično uživa v okusih juga. Zagotovo obožujete vso sladko hrano ter se s hrano pogosto tolažite. Ste gostoljubni, ste polni razumevanja, posebej do tujcev in "avtsajderjev". Razumete pomen gostoljubnosti. Včasih pokažete tudi vašo drugo stran, ki je polna kapric. Naslednjič, ko si boste želeli preizkusiti nekaj nenavadnega, kar odstopa od vašega vsakdanjika, pogumno naredite nekaj drugačnega.

3. Češnjeva ali višnjeva pita

Češnjeva oziroma višnjeva pita izhaja iz severnoameriške, nemške in avstrijske kuhinje. Najbolj tekne v poletnih mesecih. Brez nje ne gre na svečanih dogodkih. Če vam tekne češnjeva pita, ste najbrž nekdo, ki obožuje življenjske izzive. Všeč so vam nove stvari in neprestano iščete nove konjičke. V svojem življenju si želite najti smisel, zato vam ne bo nikoli dolgčas.

4. Čokoladna pita

Čokoladna pita je pravi gurmanski posladek. Recept zanjo naj bi nastal leta 1770 in se je prvič pojavil v kuharski knjigi za bolj premožne družine v 19. stoletju. Okus čokoladne kreme je ponavadi ljub originalnim, toplim in strastnim osebam. Ste oseba, pri kateri ljudje iščejo uteho. Po duši ste pravi romantik in pustolovec. Za prijatelje in družino ste pripravljeni narediti prav vse.

5. Jagodna pita

Ste oseba, ki so ji všeč spremembe. Uživate v ustvarjanju z lastnimi rokami, pa če je to projekt "naredi sam" ali prerazporejanje pohištva v vašem domu. Ko izberete dizajn, radi mešate staro z novim – menite namreč, da se veličastna nostalgija popolnoma zlije s svežimi, sodobnimi idejami.

6. Breskova pita

Breskovo pito lahko postrežemo toplo ali hladno, s svežimi, zmrznjenimi ali konzerviranimi breskvami. Če vam tekne pita iz breskev, obožujete izzive. Veliko razmišljate in ste oseba, ki se uči iz napak. Sovražite neuspeh. Prepreke v življenju hitro prestopate in vaša odločnost, da boste uspeli in nadaljevali, vas dela močne. Radi si zastavljate cilje in jih tudi dosegate.

7. Pita iz sladkega krompirja

Želite biti drugačni od vseh ostalih in se pogosto izpostavljate. Čeprav ste pristaš tega, da je vaše družinsko življenje čim bolj stabilno, vedno iščete spremembe, ki vam bodo pomagale izboljšati tisto, kar že obstaja. Želite si, da bi vsi okoli vas uživali enako, kot uživate vi sami. Zaradi tega ste popoln gostitelj, ljudje pa obožujejo vašo spontanost, pogum in ustvarjalnost.

8. Pita iz oreščkov

Obstajajo številne možne kombinacije sestavin v tej piti – orehi, mandlji ipd. Vse dajo piti čudovit okus. Lahko jih kombinirate z drugimi sestavinami, kot je na primer smetana. Če obožujete pito z orehi, ste najbrž premišljena in analitična oseba. Ste izjemno racionalni, zato po pomoč pri odločitvah k vam prihajajo tako prijatelji kot družina. 

9. Borovničeva pita 

Ste inteligentna in prefinjena oseba z izvrstnim okusom, kar še ne pomeni, da ste tudi oholi – daleč od tega. Borovničeva pita ni zahtevna za pripravo. Ste ležerni in izjemno odprta oseba, zato vas drugi pogosto sprašujejo za nasvete. Včasih ste lahko brezkompromisni, predvsem ko govorimo o nakupovanju, aranžiranju ter načrtih za prihodnost. Veselite se dosežkov in uspehov drugih, pa seveda tudi lastnih. Prav vaša pozitivna energija in izjemna empatija sta razlog, da privlačite ljudi. 

10. Jabolčna pita

Če ste ljubitelj klasične jabolčne pite, ste najbrž mislec, na katerega drugi težko vplivajo, in premišljena sočutna oseba. Poleg tega stojite trdno na tleh. Ena od vaših najljubših poletnih aktivnosti je nabiranje jabolk – to je za vas družinska zabava. Veliko časa preživite na prostem in radi sodelujete v skupinskih aktivnostih.

prejšnji članek
Horoskop: Ti dve astrološki znamenji sta si usojeni!
Horoskop
Horoskop: Ti dve astrološki znamenji sta si usojeni!
naslednji članek
To je prisilna prekinitev kariere naredila njeni postavi
Svet slavnih
To je prisilna prekinitev kariere naredila njeni postavi