favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Je vaš partner resnično zaljubljen v vas?

20. 4. 2021; 04.00
Avtor: K.M.
ljubezen2

Ljubiti ne pomeni gledati drug drugega, ampak skupaj gledati v isto smer. foto: Pinterest

Kako se obnašajo moški, ki so zaljubljeni in kdaj je čas za alarm?

Resnične moške zaljubljenosti in dejanske ljubezni ne predstavljajo draga darila, veliki šopki rož in več hodne večerje v prestižnih restavracijah. To so lastnosti, ki kažejo na to, da je njihova ljubezen pristna. 

Je iskren

Zaljubljeni moški ne razmišljajo o pretvarjanju in igri, ampak so v čisto vsaki stvari popolnoma iskreni. Želijo, da jih ljubljena oseba vidi v realni luči, hkrati pa bodo resnico povedali tudi njej, torej vam. Če jim nekaj ni všeč, v odnosu ali na vas, vam bodo to povedali, saj želijo stvari rešiti in razjasniti. Zaljubljenemu moškemu direktnosti ne gre zameriti.  

Spomni se na pomembne stvari

Ne samo na obletnice in datum vašega rojstnega dne. Spomnil se bo na vse stvari, ki vam in vama veliko pomenijo. Seveda bo vedel tudi, kaj želite jesti v tistem času v mesecu in katere filme najraje gledate. Pozornost bo izkazal v čisto vseh delih vašega življenja. 

Poizkuša biti boljši

Kljub temu, da ga že ljubite, bo vseeno delal vse na tem, da bo postal še boljši. Pozoren bo na svoje napake, sam se jih bo zavedal in jih bo tudi prostovoljno poizkušal spremeniti. Če mu boste omenili stvar, ki vam ni všeč, bo na to reagiral razumno in bo kritiko sprejel. Od vas ne bo zahteval sprememb, ko bo po drugi strani živel svoje življenje in se na vaše želje ne bo oziral. 

Bori se

Če moškemu neka veza ne pomeni veliko, jo bo hitro pozabil in tisto žensko izpustil iz svojih rok. Ko je zaljubljen, pa se bo za vse boril. Ko bodo v zvezi nastale težave, se ne bo obrnil in odšel, ampak se bo boril za rešitev razmerja. Tudi če ga pustite, bo z vami še vedno poizkušal navezati stik in vam kazal znake, da želi biti še vedno vaš partner. 

prejšnji članek
Igor dan pred Severininem rojstnim dnevom ujet v Zagrebu
Svet slavnih
Igor dan pred Severininem rojstnim dnevom ujet v Zagrebu
naslednji članek
Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot 90 tisoč evrov
Zdravje
Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot 90 tisoč evrov