Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: 2. 1. 2017 – 8. 1. 2017

2. 1. 2017; 08.10
Avtor: Ema Kurent, astrologinja
horoskop, nebesna, znamenja, astrologija

Katera astrološka znamenja so najpogosteje zapuščena? foto: Profimedia

V tedenskemu horoskopu preberite, kaj vse nas bo čakalo te dni!

Silvestrovanje je za nami. Bilo je burno, kot sem predvidela, če ste prebrali intervju z mano, ki je bil objavljen pred nekaj dnevi. Za veliko večino je bilo sicer čisto super. Nekateri smo se greli ob domačih pečeh, drugi so uživali na javnih prireditvah in na domačih zabavah, tretji so šli ven. Ampak v povprečju je bilo letos mnogo več nesreč in požarov zaradi pirotehnike, kot tudi telesnih poškodb in celo terorizma, kot navadno. Seveda niso bile »krive« zvezde, niti planeti, toda ker vse, kar se dogaja na Zemlji, poteka v sozvočju z vsem, kar se dogaja na nebu, vendarle je povezava. Če je ne bi bilo, jaz kot astrologinja tega ne bi mogla predvideti.

In kaj nas čaka v tem tednu? Vsakega svoje, seveda. So pa določeni nagibi, trendi, skupni vsem. Gibanje Lune, recimo, pove, kako se giblje splošno počutje, kdaj je med ljudmi v povprečju več in kdaj manj dobre volje, kdaj smo bolj in manj uspešni, in podobno. To se ne nanaša na posameznike niti na posamezna znamenja, je pa poznavanje Luninega gibanja in njene povezanosti z dogajanjem na Zemlji koristno – podobno kot vremenska napoved.

Luna bo ta teden rasla in ljudje se bomo trudili v novih smereh, saj je rastoča Luna primerna za nove začetke. V torek se bo večina ljudi spet odpravila v službe in šole, toda ker bo Luna (tako kot že danes) v Ribah, si bomo želeli, da bi lahko še malo poležali. Ribi je pač nekoliko bolj zasanjano, romantično znamenje, primernejše za napore duha kot za napore telesa. Ko je Luna v Ribah, energijo lažje zbiramo, težje jo dajemo od sebe. Bomo pa v duhu uspešno snovali nove načrte.

V torek zjutraj bo v Ribi prestopila tudi Venera, kar naznanja začetek daljšega obdobja več sreče v ljubezni za pripadnike tega znamenja (torej Rib).

V sredo bomo malce raztreseni, zlasti popoldne. Proti večeru bo Luna že v dinamičnem Ovnu – čas za »akcijo«! Postali bomo bolj ekstrovertirani in impulzivni. V četrtek – ki ne bo najprijetnejši - bo Luna zvečer dosegla prvi krajec in se kasneje bližala fazi polnosti.

Vikend bo zelo prijeten in živahen; zlasti sobota bo tudi primerna za nakupovanje, za uživanje v kulinariki pa ves vikend. Povabimo na kosilo ali večerjo prijatelje! V nedeljo bodimo malo previdnejši v komunikacijah, saj se bo Merkur navidezno obračal in bo nekaj več negotovosti, preverjanja, popravljanja, pregovarjanja in premišljevanja. V odločitve ne silimo – prišle bodo same od sebe, četudi šele nekaj dni kasneje.

prejšnji članek
FOTO: S slavnimi v postelji v letu 2016
Svet slavnih
FOTO: S slavnimi v postelji v letu 2016
naslednji članek
FOTO: Nekoč je bila seks bomba, poglejte jo, kako je videti danes
Kultura
FOTO: Nekoč je bila seks bomba, poglejte jo, kako je videti danes