Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Najboljša novoletna zaobljuba za vsak horoskopski znak

30. 12. 2016; 04.15
Avtor: A.K.
horoskop, škorpijon

foto: Arhiv Svet24

Naj bo leto 2017 čas za nov začetek.

Kozorog
Kozorogi so znani po tem, da do podrobnosti načrtujejo stvari, zato naj se njihova novoletna zaobljuba navezuje na spontanost v zasebnem življenju. Tako bodo lahko bolj sproščeni in manj živčni.

Vodnar
To leto so se lahko večkrat zalotili, da preveč časa porabijo za službene zadeve, zanemarjajo pa sebi drage ljudi. Zato naj bo vaša zaobljuba, da boste v prihodnjem letu prisotni tam, kjer je to resnično potrebno.

Ribi
Ribe so znane po močnih čustvih, zato je čas, da se malo sprostite in nehate vse jemati osebno. Z drugimi besedami, nehajte biti tako občutljivi in se raje malo nasmehnite.

Oven
Res je, da je življenje samo eno in da je treba uživati v njem, a približuje se čas, ko boste morali začeti misliti na svojo prihodnost in varčevati denar.

Bik
Leto 2017 za Bike prinaša spremembe. Treba bo sprejeti odločitev, ki ste se jo do zdaj bali. Nova frizura? Konec zveze? Novo delovno mesto? Karkoli že, odločite se pametno in čimprej.

Dvojčki


Za vse Dvojčke, ki trpijo zaradi stresa, imamo rešitev – začnite telovaditi. Tek, planinarjenje, fitnes, joga ali pa le nekaj trebušnjakov pred domačim televizorjem. Samo začnite.

Rak
Rešite se stvari, ki jih ne potrebujete. Začnite v omarah, nadaljujte na delovnem mestu za mizo in tudi na računalniku. Občutili boste olajšanje.

Lev
Nasvet za vse Levinje – spremenite svojo lepotno rutino. Čas je, da se navadite na svojo naravno lepoto in jo pokažete svetu. Tako se boste počutili bolje in bolj samozavestno.

Devica
V naslednjem letu storite nekaj, kar si prej niste upali. Ne gre za neko veliko življenjsko odločitev, ampak za nekaj majhnega, za kar ste mislili, da se nikoli ne boste opogumili.

Tehtnica
Začnite izkoriščati vikende in poskušajte vstati bolj zgodaj, da boste lahko v polnosti izkoristili dan.

Škorpijon
Za Škorpijone je najboljša novoletna zaobljuba gotovo ta, da poskušajo miriti svoje ljubosumje na ljudi okoli vas. Nehajte se obremenjevati z drugimi in se osredotočite nase.

Strelec


Strelci pa bi morali začeti paziti na podrobnosti, saj jih v vaši naglici vedno izpustite. To vam bo naslednje leto lahko zelo koristilo.

prejšnji članek
Zakaj se redite?
Zdravje
Zakaj se redite?
naslednji članek
Uspešno preženite mačka!
Zdravje
Uspešno preženite mačka!