Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Numerologija: Števila, ki spreminjajo usodo

28. 12. 2016; 02.50
Avtor: L. P.
števila, numerologija, prihodnost, usoda

Numerologija nam lahko pomaga pri pomembnih življenjskih odločitvah. foto: profimedia

Vas zanima, kako vam numerologija lahko pomaga v vsakdanjem življenju? Kako lahko z njeno pomočjo sprejemate pomembne življenjske odločitve? Preberite v prispevku!

Pogovarjali smo se z numerologinjo LiLi SoRuM, ki se z numerologijo profesionalno ukvarja že več kot deset let. Pravi, da še vedno uživa v raziskovanju njenih globin in modrosti.

Kaj je numerologija, kako nam lahko pomaga v našem vsakdanjem življenju?


Numerologija, danes poznana kot veda o številih, je bila nekoč način življenja. Številom so pisali pesmi, namenjali so jim ode, peli molitve. Dandanes jo pogosto zamenjujejo z vedeževanjem ali astrologijo. V numerologiji lahko najdemo odgovore za sebe osebno in o življenju samem. Danes tako priljubljen Zakon privlačnosti ni nič drugega kot okrnjena razlaga števila 8. V tej vedi se skrivajo zakonitosti življenja in, ko govorimo o osebni numerološki analizi, zapis nas. Vsak izmed nas lahko najde veliko odgovorov na vprašanja o svojem smislu, poslanstvu ter tudi preteklih življenjih. V vsakdanjem življenju lahko pomaga s smernicami, ki jih izračunamo iz danega datuma ali obdobja. Pomaga nam lahko razumeti ter preseči vse tiste izzive, s katerimi se vedno znova srečujemo, saj nam jih razloži na preprost način.

Kako izračunamo svoje numerološko število? Kaj pomeni to število? Je to naše srečno število? Kako ga lahko uporabimo?
Nimamo zgolj enega numerološkega števila, to bi bilo preveč preprosto (nasmeh). Imamo pet tako imenovanih osebnih števil, ki jih izračunamo iz našega rojstnega dneva ter imena in priimka kot na rojstnem listu. Vsako izmed njih razlaga določen aspekt našega življenja. Najbolj poznano je Število življenjske poti, ki je seštevek našega rojstnega datuma. To opisuje naše prirojene darove in talente ter, kot samo ime namiguje, razloži našo pot, po kateri hodimo, da bi postali to, za kar smo se rodili. Ostala osebna števila opisujejo naše poslanstvo, srčno plat življenja, naloge in izzive ter tudi morebitno Karmo. V njih najdemo tudi opis kako nas dojema okolica – tako se lahko naučimo zakaj nas narobe razumejo. Pravzaprav vse, kar rabimo vedeti o sebi, lahko najdemo v osebnih številih. Malo za hec bi jih lahko imenovali: navodila za uporabo.

Kdaj se ljudje največkrat obrnejo k vam po pomoč? Ko potrebujejo odgovore o zdravju, karieri, ko so pred kakšno pomembno življenjsko odločitvijo?


Seveda je vedno prisotna stara dobra radovednost in raziskovanje nepoznanega, a največkrat se obrnejo name osebe v stiski, ko iščejo odgovore še kje drugje. Numerologija lahko pomaga razumeti boleče dogodke iz preteklosti, iti v globino naše osebnosti ter spreminjati naše zavedanje. Bolj, ko ozavestimo kdo smo in zakaj, lažje delamo na sebi. Seveda hiše ne vidimo, če stojimo v njej, zato tudi sebe redko dojemamo objektivno. Preko števil lahko odstremo veliko meglic in izluščimo smisel. Najbolj pogosto vprašanje, ki ga slišim je: zakaj se mi to dogaja in kako naj to spremenim? Poleg osebnostne rasti, se veliko oseb obrne name tudi z vprašanji o kombinatorki, torej ujemanjem s še eno osebo in vse več je poglabljanja v odnos s starši. Z analizo odnosa lahko pridemo do uvida česa se učimo v odnosu še z nekom, tudi z našimi starši in otroci.
Numerologija je logična izbira seveda tudi ob poroki in dilemi ali prevzeti ali dodati možev priimek ter vse več tudi svetovanja ob izbiri imena za dojenčka. Poleg tega je izjemno dobrodošla za vse, ki želijo delati na sebi in svoji tak duhovni kot osebnostni rasti.

Kako numerologija vpliva na vaše življenje?
Numerologija je moja čudovita sopotnica. Veliko sem se naučila o sebi, o življenju, o načinu kako deluje sama energija in predvsem, da imam vedno izbiro.

Numerologinja LiLi SoRuM foto: Osebni arhiv

Kaj nam numerološko prinaša leto 2017? Bo uspešnejše od letošnjega? Nas čaka kaj pretresljivega?
Absolutno bo drugačno od 2016! Obeta se nam leto hitrejših premikov in močne energije. Prijalo bo odločnim osebam, ki vedo kaj hočejo. Veliko lažje bomo pretrgali vezi s preteklostjo in se nehali premikat (navidez) vzvratno. Predvsem se pripravimo na veliko novega, zato iščimo nove poti in še ne poznane načine spreminjanja vsega, kar nas moti. Najbolj preprosto rečeno bi bilo: čas je za novi Jaz. Bolj se bomo poglobili tudi v duhovne resnice in se na splošno lažje učili.

Čaka nas torej kar nekaj presenečenj in veliko novega, še nepoznanega. Prav nič presenetljivo ne bi bilo, če bi znanost krepko napredovala in nam ponudila kar nekaj življenje spreminjajočih izumov.

Samo Slovenijo čakajo negotovi časi, saj je država v numerološkem letu 5.

prejšnji članek
Vam bolj pristajajo kratki ali dolgi lasje?
Moda&Lepota
Vam bolj pristajajo kratki ali dolgi lasje?
naslednji članek
Eva v kopalkah jemala dih
Svet slavnih
Eva v kopalkah jemala dih