Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

6 napak, ki jih zrele ženske ne bi nikoli naredile!

10. 11. 2016; 11.34
Avtor: D. B.
ženska zrela rjavolaska zobje ustnice kodri nasmeh

foto: Profimedia

Zrele ženske ne čakajo na klice, povedo kaj si mislijo, ne mešajo spolnosti in ljubezni ter določenih stvari nikoli ne oprostijo.

Ženske po 25. letu starosti končajo izobraževanje in dobijo prve delovne izkušnje, za seboj pa imajo pa tudi kar nekaj ljubezenskih izkušenj. Te jim pomagajo, da bolj realno pogledajo na svoje ljubezensko razmerje in da pri sebi razčistijo, kaj si pravzaprav v življenju želijo. Zapravljanje časa z moškimi, ki zanje nimajo interesa, ne pride v poštev.

1. Zrele ženske ne čakajo na telefonski klic ali sporočilo 

Če moški ne pokliče, zrela ženska sama oceni, ali je vredno, da ga pokliče ali ga izbriše iz svojega imenika. Ne čaka, ampak sama naredi prvi korak.

2. Zrele ženske povedo, kaj si mislijo

Ko se zrela ženska dogovarja za zmenek, jasno pove, če ji predlagana čas ali kraj ne ustrezata. Če moški nima volje ali časa, da bi ji ugodil, je zanjo to znak, da ni zainteresiran.

3. Zrele ženske moškim, ki pozabijo na pomemben datum, ne oprostijo

Ljudje, ki so stiskaški pri denarju, so ponavadi stiskaški tudi pri pozornosti in času. Zrela ženska zato ne oprošča moškemu, ki ji je pozabil kupiti darilo za rojstni dan ali kakšno pomembno obletnico. V človeški naravi je, da želimo ljudi, za katere nam ni vseeno, razvajati. Tisti, ki v to ne vlagajo napora, očitno niso zainteresirani, menijo zrele ženske.

4. Zrele ženske vedno povedo, če jim kaj ni všeč

Trpeti le zato, da bo »v hiši mir« ni njen slog. Zrela ženska ne želi obremenjevati moškega s stalnim prigovarjanjem, a obstajajo določene stvari, ki so zanjo pomembne in o katerih ne želi molčati. Če on vozi avto s 160 kilometri na uro, ona pa se boji za svoje življenje, mu bo to tudi jasno povedala.

5. Zrela ženska ne meša spolnosti in ljubezni

Spolnost je lahko povezana z ljubeznijo, a ne nujno. Ljubezen zanjo pomeni različne stvari: na primer, da on zjutraj molči, saj nima rada hrupnega prebujanja, ali pa da si zapomni, koliko sladkorja daje v kavi.

6. Zrela ženska ni ljubosumna na njegove prijatelje ali službo

Zrela ženska ve, da bo moški našel v svojem vsakodnevnem urniku tudi čas zanjo. Zato ni ljubosumna na njegove vsakodnevne obveze, prijatelje in družinske načrte. Seveda ima tudi sama bogato in izpolnjeno življenje.

prejšnji članek
Srbi se hvalijo: Melania bo v Belo hišo vstopila v naših čevljih
Svet slavnih
Srbi se hvalijo: Melania bo v Belo hišo vstopila v naših čevljih
naslednji članek
Lamborghinijeva vnukinja sovraži spodnje hlačke
Svet slavnih
Lamborghinijeva vnukinja sovraži spodnje hlačke