gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Moški hoče takšno žensko

25. 10. 2016; 09.16
Avtor: A.K.
ljubezen, moški

foto: Profimedia

Stvari, ki jih moški iščejo pri ženskah niso nujno le v njenem izgledu.

Čeprav večina žensk misli, da moški iščejo le lepe in mlade ženske za svojo boljšo polovico, temu ni tako. Čeprav morda pogledujejo za takšnimi ženskami, to ne pomeni, da si jih želijo tudi za partnerico. Moški iščejo v ženskah:

Osebnost. Resnična ljubezen izhaja iz notranjosti, tu ne gre za zunanjost. Moški si želijo, da je ženska z njim takšna kot je, brez pretvarjanja.

Spoštovanje. Način, kako se predstavite, veliko pove o vaši osebnosti. Predvsem pa razkrije, če spoštujete sami sebe. Moški si želijo žensko, ki spoštuje sebe in tudi ostale okoli sebe.

Pripadnost. Moškim je fizični kontakt zelo pomemben, zato je pomembno, da ne čakate, da se vas on prvi dotakne, poljubi, prime za roko. Moški si želijo, da bi ženske v njih iskale zaščito.


Inteligentnost. Konstruktiven pogovor privlači vse moške. Inteligentne ženske vedo veliko o svetu, ki jih obdaja, ali pa jih vsaj zanima. Takšne ženske znajo razmišljati tudi kritično in v moškem vzbujajo izziv.

Samozavest. Moški si želi samozavestno žensko, ki ni siva miška v družbi. Gre za samozavest karakterja in ne videza.

Ambicije. Moški radi planirajo izlete in vse pomembne stvari v življenju, radi pa imajo tudi, da se ženske vključijo v to. Hočejo, da pomembne odločitve sprejemajo skupaj s svojo partnerico.

Skromnost. Ni zaman pregovor: »Skromnost je lepa čednost.« Skromne ženske cenijo stvari, sočustvujejo z drugimi in postavljajo tujo srečo pred svojo. Tak način jim jim prinese mir in srečo.


Takšnih žensk si želi večina moških.

prejšnji članek
FOTO: Ljubica postala princesa
Svet slavnih
FOTO: Ljubica postala princesa
naslednji članek
Slovenska pin-up kraljica
Svet slavnih
Slovenska pin-up kraljica