Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Konec je! Pet znakov, da je čas za prekinitev razmerja

23. 9. 2016; 08.52
Avtor: C. R.
žalost dekle šopek
Vam partner oziroma razmerje preprečujeta, da bi uresničili svoje sanje?

Vsaka ženska si zasluži partnerja, ki jo bo podpiral in vzpodbujal na poti do uresničitve njenih sanj. Preberite, kateri so tisti znaki, ki kažejo na to, da vam partner oziroma razmerje to preprečujeta.

Vaš partner …

1. … je ljubosumen na vaše dosežke. Zaslužite si osebo, ki je na vas ponosna in se veseli vaših dosežkov, ne pa nekoga, ki vam zameri vsak vaš uspeh.

2. … se ne zmeni za vaše cilje. Partner bi v vas moral vzbujati občutek, da lahko dosežete, kar si zamislite. Če vas ne jemlje resno in se posmehuje vašim ciljem, je morda čas, da mu rečete zbogom. Zapomnite si, da je kritika vedno dobrodošla, a izključno, če je dobronamerna in konstruktivna.

3. … kritizira vse, kar delate. Nič mu ni dovolj dobro in nikoli vas ne bo pohvalil. Kritizira vas, kadar sta sama, in v družbi vedno izpostavlja vaše pomanjkljivosti.

4. … želi, da se odrečete pomembnim stvarem. Vas nagovarja, da obrnite hrbet prijateljem, ki vam niso ničesar naredili, le zato, ker mu niso všeč? Vam predlaga, da spremenite službo, ker mu ne ustreza vaš urnik in si želi, da ste mu vedno na razpolago? Ne razume, zakaj se želite ukvarjati z vašim priljubljenim hobijem? On enostavno nima občutka za vaše potrebe.

5. … zavira napredovanje v ljubezenskem razmerju. Se vam zdi, da se vrtita v začaranem krogu z neskončnimi pogovori o problemih, ki vas mučijo že vse od začetka zveze? Zavrača pogovor o stvareh, ki ga mučijo ali stalno začenja prepire? Vajina zveza caplja na mestu, kar preprečuje vaš osebni razvoj.

prejšnji članek
Sanjski recept za hujšanje
Zdravje
Sanjski recept za hujšanje
naslednji članek
Je Brad Pitt na letalu pretepel svojega sina?
Svet slavnih
Je Brad Pitt na letalu pretepel svojega sina?