GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

So stvari, ki jim morate novemu partnerju povedati o svojem bivšem

20. 8. 2016; 04.00
Avtor: A.P.
par
Ni vam potrebno na veliko govoriti o vseh vašim prejšnjih razmerjih, so pa stvari, za katere velja, da jih o bivših ljubimcih ve vaš novi partner, saj vas tako ne bo skrbelo za kakršne koli skrivnosti, ki bi lahko kasneje močno vplivale na vašo zvezo. Veliko razmerij se je končalo prav zaradi tega, ker je bila resnica velikokrat skrita.

V kakšnem razmerju sta z bivšim? To je najpomembnejša stvar, ki jo moraš zaupati partnerju. Če nista v kontaktu, ne bo problemov, če pa sta še vedno prijatelja ali kolega v skužbi, je bolje, da to zaupaš svojemu ljubemu. Če bo to ostalo skrito, lahko pride do hujših stvari, kot da to izrečeš naglas.

Bolezni. Če je imel bivši kakšne spolno prenosljive bolezni, moraš to povedati partnerju in s tem tudi rezultate testiranj. Huje bi bilo, da bi izvedel preko drugih in bi zganjal veliko paniko, stvar pa se prav gotovo ne bi končala na lep način.

Čustva od bivšega partnerja. Pozanimajte se, ali vaš bivši pe kaj čuti do vas, ali si želi biti z vami. Ko izveste, to zaupajte svojemu moškemu, hkrati pa mu povejte, kako vi čutite do njega.



Skupni prijatelji. Če imata še vedno skupne prijatelje, je večja verjetnost, da se bosta ponovno srečala. Povejte sedanjemu partnerju, kateri so te skupni prijatelji, saj se bo tako počutil bolj sproščeno, ko bo točno vedel kateri so in ob katerem času bi lahko naleteli na bivšega.

Razlog za prekinitev zveze. Če je bila zveza med vama resna, lahko razlog zaupate svojemu moškemu, kar bo lahko pripomoglo k hitrejšemu celjenju ran.


Niste ga pozabili. Če imate še vedno kakšna čustva do svojega nekdanjega partnerja, to povejte svojemu moškemu, saj ni pravično do njega, če sami niste prepričani, kaj si želite. To bo zagotovo ena izmed težjih stvari, ki jo boste morali narediti, ampak je bolje, da izve od vas. Lahko bo prav on tisti, ki vas bo rešil čustev do bivšega in kmalu se boste spomnili, zakaj je bivši.

prejšnji članek
Čudežni recept za dolgo življenje!
Zdravje
Čudežni recept za dolgo življenje!
naslednji članek
Pravijo celo, da povzroča raka!
Zdravje
Pravijo celo, da povzroča raka!