Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Zvezde razkrivajo vse o moškem, ki si ga boste izbrali

27. 7. 2016; 01.08
Avtor: C. R.
horoskop

foto: ps

Ne le da zvezde vedo vse o vas in o tem, kakšni ste, kadar se ljubite. V njih je zapisano tudi, koga si boste izbrali za svojega partnerja.

Oven

Ženske, rojene v znamenju ovna, potrebujejo moškega, ki jim bo lahko sledil na vsakem koraku. Izbrale si bodo moškega, ki ima rad avanture in obožuje tekmovanje. Biti mora tudi močan, lepo grajen in vedno pripravljen na izzive. Njihov partner se ne bo skrival pred prepiri, ki jih bo najraje zgladil s skokom v posteljo.

Bik

Ženska, rojena v znamenju bika, si bo za svojega partnerja izbrala moškega, ki ima močno voljo, je čuten in hrepeni po vseh zadovoljstvih, ki jih ponuja življenje. Njen partner mora biti dominanten, a ne v slabem pomenu te besede, ter pripravljen poskrbeti za njeno varnost.

Dvojčka

Nič ni bolj privlačno od moškega, ki ti lahko parira v inteligentnosti, te zabava in se zna pogovarjati. S takšnim moškim življenje ni dolgočasno, in ker si ga je ženska, rojena v znamenju dvojčka, izbrala predvsem zaradi njegove pameti, bo tudi v starosti enako »seksi«.

Rak

Ženske, rojene v znamenju raka, privlačijo občutljivi moški, najbolje pa se počutijo zraven nekoga, ki jih spominja na očeta. Ne zaradi tega, ker je starejši, ampak zato, ker jim daje čustveno stabilnost in v njem zlahka vidijo očeta njihovih otrok.

Lev

Levinje v javnosti rade zablestijo, vendar so pripravljene »oder« deliti tudi z moškim, ki je zanje idealen. Ponavadi izbirajo zelo privlačne moške, radodarne in pozorne, takšne, ki jih razumejo in cenijo.

Devica

Device potrebujejo nekoga, ki bo spoštoval njihove meje, a bo v devičin analitičen svet vnesel malo humorja in kreativnosti. Moški po izboru device mora biti intelegenten in ljubezniv, urejen in čist. Kljub temu pa ne sme izgubiti »iskric v očeh«, poleg tega pa mora znati narediti tudi konec mučnim in napetim situacijam.

Tehtnica

Obstaja velika možnost, da bo izbrala moškega, rojenega v istem znamenju. Kako bo sicer sploh našla osebo, ki je tako družabna, kot je ona sama? Njen moški mora biti zelo zabaven in družaben. Ali smo omenili, da mora biti tudi zelo privlačen?

Škorpijon

Žensko, rojeno v znamenju škorpijona, privlačijo skrivnostne osebe. So zelo posesivne, trmaste in včasih nekoliko ljubosumne, zato bodo iskale tudi takšnega moškega.

Strelec

Strelka potrebuje partnerja, s katerimi bo lahko delila svoje avanture in imela zanimive pogovore. Moški njenih sanj je iskren, inteligenten in duhovit. Je tudi najboljši prijatelj in učitelj.

Kozorog

Za žensko, rojeno v znamenju kozoroga, leta predstavljajo le številko, zato si bo našla uspešnega moškega, s katerim si bo lahko zamislila skupno prihodnost. Kozoroginja ve, da je za uspešen zakon potrebno veliko dela.

Vodnar

Vodnarke potrebujejo zanimivega, nepredvidljivega moškega, ki bo najbrž imel stališča, ki bodo ostale šokirala. Izbrale si bodo partnerja, ki jih bo vzpodbujal na raznih nivojih – mentalno, čustveno in spolno.

Ribi

Ribe so zaljubljene v sanjarjenje, so romantične duše, ki se ne bojijo pokazati svojo občutljivo stran. Našle si bodo partnerja, ki jim bo vedno pripravljen nuditi oporo in pomoč, hkrati pa enako od njih zahteval tudi sam.

prejšnji članek
Kako zmanjšati brazgotinice od mozoljev in aken?
Moda&Lepota
Kako zmanjšati brazgotinice od mozoljev in aken?
naslednji članek
Anže ostal skoraj brez vsega
Svet slavnih
Anže ostal skoraj brez vsega