reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Zakaj so levi kralji horoskopa?

25. 7. 2016; 04.57
Avtor: C. R.
lev
Lev je kralj džungle, vladar vseh živali, pa tudi kralj horoskopa.

Vsak lev svojo dušo hrani z zelo močnim egom. Mnogi levi vam bodo najbrž dejali, da to ne drži, vendar ne obstaja niti eden pripadnik tega znamenja, ki bi bil skromen in ki bi se bil pripravljen odreči pozornosti, trepljanju po ramenih ali aplavzu. 

Levi so strastni, topli, dobrodušni ter vedno pripravljeni pomagati. Pogosto so trmasti in uporni, kadar se morajo dokazovati pa zelo neprijetni za tistega, ki se jim zoperstavi. Bolestno branijo svoja stališča in želje ter nikoli ne upoštevajo drugih. Lahko so zelo sebični in ne sklepajo kompromisov. 

Položaj Sonca temu znamenju daje veliko srce, in kadar levi ljubijo, je njihovo čustvo intenzivnejše kot pri ostalih astroloških znamenjih. 

Radi podarjajo draga darila

Moški, rojeni v znamenju leva, so zelo šarmantni. Ko se zaljubijo, ne sprejmejo zavrnitve, izbranki pa namenjajo vso svojo pozornost. Radi podarjajo draga darila, kot so zlato, diamanti, ter drugi predmeti priznanih modnih znamk. Ko osvojijo svojo ljubezen, pa se razkrije tudi druga plat medalje. Ker ljubijo zelo intenzivno in se hitro navežejo, lahko postanejo izjemno posesivni. Če le za trenutek izgubijo pozornost, se lahko prelevijo v pravega tirana, vendar na srečo njihova jeza in bes pogosto hitro mineta.

Če najde lev osebo, ki mu bo popuščala, bo ta poleg njega postala kraljica in postavil jo bo na piedestal. To je znak, ki je zvest družini, ženi in otrokom. 

Dama s slogom

Ženska, rojena v tem znamenju je dama s slogom in izjemno energijo. Vedno je urejena s prefinjenimi modnimi dodatki ter popolno pričesko, ki je njen zaščitni znak. Zaljubi se v moške, ki ji laskajo in jo občudujejo, ostane pa s tistim, ki lahko njej in njenim otrokom omogoči udobno življenje. Je požrtvovalna in predana možu in otrokom. 

Sonce je levom podarilo ljubezen, razkošje in srečo. Vse, kar levi počnejo, počnejo s srcem, saj so to izjemno "močni" ljudje, ki se s tem radi tudi pohvalijo.

Ta znak simbolizira kralje, igralce, pevce, srečo, razkošje, ljubezen, šport, otroke ... pravzaprav vse, kar delamo s srcem.

prejšnji članek
10 čudežnih napitkov za različne tegobe
Zdravje
10 čudežnih napitkov za različne tegobe
naslednji članek
Dilema: zapravljati ali skopariti?
Moda&Lepota
Dilema: zapravljati ali skopariti?