Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pazite se teh moških!

25. 6. 2016; 12.49
Avtor: C. R.
strast moški ženska otrok družina
Ne le da niso najbolj primerni zakonski partnerji, lahko vas tudi uničijo.

Rak

Rake lahko razvrstimo v dve skupini – tiste, ki so radi doma, vendar so zelo naporni in kritični, ter one, ki so pasivni in brez kakršnegakoli interesa. Slednjim je najpogosteje pomembna le njihova korist, nasledstvo in položaj. Čeprav imajo radi ženske in otroke, ne bodo nikoli z ničemer popolnoma zadovoljni in bodo vedno našli nekaj, kar bodo lahko kritizirali in žalili. Kakorkoli, praviloma so zvesti, seveda le takrat, ko so vse njihove želje doma potešene.  

Škorpijon

Edini način, da boste s tem astrološkim znamenjem ustvarili zakonsko harmonijo, je, da mu slepo sledite v vsem. Škorpijoni ne prenesejo dominantne ženske, so staromodni in radi pokažejo, kdo je v hiši glavni. Vseeno pa obožujejo otroke in ženske, poleg tega pa so uspešni tudi v službi. Globoko v sebi skrivajo resnično plemenite občutke, čeprav jih ne bodo nikoli znali izraziti. Če se boste naučili zadovoljiti vse škorpijonove želje, tudi v postelji, je lahko zakon s tem astrološkim znamenjem tudi uspešen.

Strelec

Strelci si želijo pametno in premišljeno žensko, in to v večji meri kot so druge, saj takoj opazijo napake in pomanjkljivosti. Strelec je izjemno radoveden, želi pomagati in sodelovati pri vsem, zaradi česar včasih težko zdrži v zakonu in doma. S temi moškimi ni težko živeti, vendar bo njegova boljša polovica zaradi njegovega pomanjkanja občutka in nestrpnosti do strogo postavljenih pravil prisiljena razširiti svoja obzorja. Le tako se bo z njim razumela.

prejšnji članek
Skrivnosti srečnih ljudi
Zdravje
Skrivnosti srečnih ljudi
naslednji članek
Razkošni tretmaji - kateri je pravi za vas?
Moda&Lepota
Razkošni tretmaji - kateri je pravi za vas?