Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Osvojite ga – za večno

23. 7. 2016; 11.30
Avtor: M. Š./revija Fatalna
ljubezen
Kaj je tisto, kar vas prepriča pri nasprotnem spolu? Njegova široka ramena? Bel nasmeh? Ali čvrsta zadnjica? Si ob vsem naštevanju mislite, da prav nič od tega, štejejo povsem drugi atributi? Ste torej na pravi poti. In, kar je najpomembnejše, veseli nas, da tudi nasprotni spol za dolgo zvezo ceni veliko več kot zgolj globok dekolte in sveže pobarvan narastek.

Kaj je torej tisto, kar moški obožujejo in cenijo na ženski, s katero si (za)želijo ostati vse življenje?

Zapeljiv pogled

Preverite. Moškega lahko v trenutku osvojite s tem, da ga zapeljivo pogledate. Okus moških pa se razlikuje: so moški, ki imajo radi skrivnostni pogled, in moški, ki jih veliko bolj privlačijo plahi in sramežljivi pogledi. To je del komunikacije, ki se ga ne da zaigrati, zato je še toliko bolj intimen.

Damsko obnašanje

Raziskava ameriške univerze je pokazala, da je moškim zelo pomembno dostojno obnašanje. Preglasne in vsiljive ženske so vse prej kot tarča njihove pozornosti, saj si lahko kaj hitro zamislijo, kako naporno bi utegnilo biti življenje z njimi.

Inteligenca je seksi

Čeprav se na prvi pogled zdi, da imajo moški radi frfotajoče avšice, ki jim nikoli ne kljubujejo, se na dolgi rok takšnim ženskam izogibajo. Inteligenca namreč ženski omogoča, da je zanimiva in pomembna sogovornica, poleg tega pa v postelji sprošča veliko več domišljije, kar je pripadnikom moškega spola še toliko bolj všeč.

Iskren nasmeh

Številne raziskave so pokazale, da moške zelo privlači ženski nasmeh. Pa saj nas to ne preseneča. Z nasmehom namreč ženska pokaže, da je sproščena, neobremenjena in prijetna oseba. Nihče ob sebi ob vseh izzivih, ki jih imamo v današnjem tempu življenja, ne potrebuje še nekoga, ki mu nenehno krade energijo s svojo nečimrnostjo.

Dobra poslušalka

Največkrat smo ženske tiste, ki imamo rade, da jim moški prisluhne, a ob tem pozabljamo, da si tudi moški želijo dobre poslušalke. Raziskava avstralskih znanstvenikov je pokazala, da je prav ta lastnost tista, ki jo moški na ženski opazijo med prvimi. »Neopisljivo je seksi, ko imaš občutek, da je vsa njena pozornost usmerjena k tebi,« je dejal eden od sodelujočih v raziskavi.

Smisel za humor

Oseba, ki se ne zna pošaliti, ne glede na spol, je redko privlačna in redkokdo je rad v družbi ljudi, ki jim je humor tuj. Moški imajo radi ženske, ki jih ob slabem dnevu znajo dvigniti in spraviti v smeh. Ob taki ženski se moški veliko lažje sprosti in razbremeni težav, ki ga pestijo. Zaželeno je tudi, da se ženska zna pošaliti na svoj račun in da je zabavna (a ne preglasna!) tudi v družbi.

prejšnji članek
Maja Martina Merljak povedala resnico o porodu in materinstvu
Zdravje
Maja Martina Merljak povedala resnico o porodu in materinstvu
naslednji članek
Hladne lubenice in melone
Kulinarika
Hladne lubenice in melone
#obraziavenija
obraziavenija