zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Čemu se ne smete odreči?

25. 3. 2016; 06.30
Avtor: A.K.
ženska
Zdaj, ko niste več sami, zdaj, ko imate partnerja, bodo seveda potrebne spremembe in kompromisi. Vendar pri teh stvareh nikakor ne smete popustiti.

Tukaj je meja.

Druženje s prijateljicami. Normalno je, da si želite vsak trenutek svojega življenja, posvetiti svojemu partnerju,vendar obstaja meja. Za vašo zvezo ni zdravo, da se to dogaja. Prijateljice so bile ob vas že dolgo pred njim, z njimi ste se zabavali in on jih ne more kar zamenjati, zato jih ne zanemarite. Najpametneje je, da se naučite planirati stvari. Če znate vaš čar razporediti vnaprej, ne boste nikogar zanemarili.

Samostojno odločanje. Zdaj, ko sta dva, se morata naučiti sprejemati odločitve v dvoje. Ampak le tiste, ki se tičejo obeh. Odločitve o vaši karieri, izobraževanju, oblačenju, stilu… te odločitve morate sprejeti sami, brez vpliva partnerja in tudi brez vpliva drugih.

Čas za sebe. Dejstvo, da se vam včasih nič ne ljubi, ker je vse kar si želite le vaša najljubša serija, kavč in sladoled, je povsem normalno. In vse to zahteva razumevanje. Tako kot morate vi razumeti in sprejeti njegove hobije, tako mora biti tudi obratno. To imenujemo kompromis in taje eden izmed glavnih temeljev zdravega in srečnega odnosa.

prejšnji članek
Nenavadni načini za preprečevanje neprijetnega vonja vaših čevljev
Zdravje
Nenavadni načini za preprečevanje neprijetnega vonja vaših čevljev
naslednji članek
BB: o Mireli povedal, da rada seksa ...
Svet slavnih
BB: o Mireli povedal, da rada seksa ...