favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

Toksične navade, ki se jim morate izogniti

27. 5. 2016; 08.30
Avtor: A.K.
bar-1076996_1920

foto: Pixabay

Veliko slabih stvari, ki se nam dogajajo, si povzročimo kar sami. Preteklosti se ne da zamenjati, na prihodnost pa lahko vplivamo. Čas je, da se rešite slabih navad!

Žur med tednom. Če veste, da naslednji dan delate in imate veliko drugih obveznosti,ki jih nikakor ne morate preložiti, potem veste, da si ne morate privoščiti dolgo ponočevanje. Le pomislite na jutrišnji dan.

Zapravljanje denarja za nepotrebne stvari. Seveda si morate na vsake toliko privoščiti nekaj za sebe, vendar pomislite, če to nujno potrebujete. Kasneje se boste lahko zahvaljevali notranjemu občutku, da je potrebno včasih kaj prihraniti, saj si boste nekoč lahko privoščili nekaj, kar nujno potrebujete toliko lažje.

Izogibanje napornemu delu. Ni zaman slovenski pregovor: »Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.« Kdaj pa boste to storili, če ne danes? Poleg tega se boste po opravljenem delu počutili fenomenalno.

Razmišljanje o preteklosti. Seveda ne smemo na preteklost pozabiti, vendar stalno obremenjevanje s preteklostjo vam ne bo prineslo nič dobrega. Preteklost morate sprejeti, potem pa se usmeriti na prihodnost, kjer vas čaka še mnogo lepega.

Slabi prijatelji. Tisti ljudje, ki vas spravljajo ob živce, v slabo voljo in vas psihično izčrpavajo, niso potrebni v vašem življenju. Tisti, ki ne znajo nekatere stvari zadržati vase, vas ne spoštujejo in nikoli ne upoštevajo, si vas ne zaslužijo. Takih ljudi se morate le izogibati. Enako je v ljubezni.

Obremenjevanje z drugimi. Obremenjevanje, primerjanje, obrekovanje in še bi lahko naštevali, vas nikakor ne napajajo s pozitivno energijo. Vi sami veste, kaj je dobro za vas, zato se nehajte obremenjevati s tem, kaj pravijo drugi in si raje naredite življenje takšno,da vas bo osrečevalo.

prejšnji članek
Igralka Ene žlahtne štorije spregovorila o finančni stiski!
Svet slavnih
Igralka Ene žlahtne štorije spregovorila o finančni stiski!
naslednji članek
Kuharija na velikem platnu
Kulinarika
Kuharija na velikem platnu