Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Šola zapeljevanja: Vsaka ženska je lahko prava zapeljivka

15. 10. 2022; 04.00
Avtor: E.M.K.
zapeljivka

zapeljivka foto: Pexels

Ste mislili, da samo dekleta lahko neskončno čakajo ob telefonu? Kje pa!

Največje zapeljivke znajo zapeljati tako, da njihove žrtve stoodstotno podležejo njihovim čarom. Ste mislili, da samo dekleta lahko neskončno čakajo ob telefonu? Kje pa! Ob pravi zapeljivki se moški spremenijo v zmedene, hrepeneče in vzdihujoče nesrečneže, ki tičijo ob telefonu tako kot telefonski imenik ali beležka. Osreči jih le ona – ona pa jih vrti okrog prsta!

Največje zapeljivke v zgodovini najdemo že v antični mitologiji. Ubogi Odisej jih je srečal kar nekaj, od siren, ki so zapeljevale z neustavljivo melodijo, do čarovnice Kirke, ki je s svojimi nimfami prebivala na mitološkem otoku Ajaja. Kirke je Odiseja tako začarala, da je pri njej ostal kar celo leto. Seveda so si slavo pridobile tudi zapeljivke iz mesa in krvi – ena od najbolj znanih je bila Kleopatra. Njenim čarom se ni mogel upreti niti sam Julij Cezar. Umetnost zapeljevanja je odlično obvladala tudi Mata Hari, ki je pod tančico neznosne zapeljivke skrivala temno skrivnost: bila je dvojna tajna agentka.

Le kako bi bilo, če bi znale očarati čisto vsakega moškega, ki za hip ukrade našo pozornost? Nekaterim je zapeljevanje nekaj popolnoma naravnega, nekateri pa veliko vložijo v trening privlačnosti. Res je, zapeljevanja se je mogoče tudi naučiti! Treba je le poznati nekaj preprostih načel. V svoji knjigi Umetnost zapeljevanja jih je mojstrsko zbral Robert Greene. Zapeljivka Nataša nam je pomagala ponazoriti nekaj najbolj osnovnih trikov.

foto: Arhiv Fatalne

Trik prave izbire


"Če se znajdeš v sobi, polni moških, moraš znati poiskati pravo osebo, ki je dovzetna za tvoje zapeljevanje. Brez tega nimaš ničesar. Izbrati si moraš moškega, ki ti ni samo všeč, ampak ga tudi lahko zapelješ. Gre za občutek. Preprosto začutiš, komu srce ob tebi hitreje bije. Pametno se je osredotočiti na enega, tako so možnosti za uspeh večje. Včasih je takih oseb več, včasih ne najdeš nikogar," pravi Nataša.

Šola zapeljevanja uči: Vse je odvisno od izbire prave osebe za zapeljevanje. Če je žrtev prava, je zapeljivkina pot do uspeha dobro tlakovana. Zapeljivka si izbere moškega, ki v življenju išče neko dopolnilo, strast, ljubezen, srečo. In priložnost za vse to vidi v zapeljivi kreaturi, ki ga očara na prvi pogled. Zapeljivka ob njem čuti, da je njeno zapeljevanje bolj instinktivno in bolj naravno.

Trik skušnjave

"Kadar moškega bolje spoznaš, veš, kaj je tisto, kar ga najbolj vznemirja. To je tvoje tajno orožje. Lahko mu daš, kar si on želi. Skrivnost je v tem, da mu ponudiš samo droben pogled na to, kar ga morda čaka. Lahko okusi delček nagrade, vendar se ob tem zaveda, da ključ do nje leži samo v tvojih rokah."

Šola zapeljevanja uči: Nikoli ne vrzite na mizo vseh svojih adutov. Zapeljivke ustvarijo občutek skušnjave tako, da moški v njih vidi uresničitev svojih najglobljih fantazij. Njegove šibke točke so zapeljivkina izhodišča za akcijo. Radovednost, ki jo vzbuja zapeljivka, poskrbi, da moški premaga katerikoli dvom ali strah in ji sledi natanko tja, kamor želi ona.

ženska foto: pixabay

Trik krhkosti

"Nikoli ne pretiravam s solzami. Teatraličnost lahko odbija. Moškim pa godi, če se lahko dokažejo pred žensko. Dobro se jim zdi, če so oni tisti, ki skrbijo zanjo, jo varujejo in razvajajo. Ženske lahko svojo krhkost poudarimo na več načinov, z vzdihljajem, včasih s solzico, fizično nemočjo – naj za nas odprejo težka vrata in nesejo nakupovalno vrečko!"

Šola zapeljevanja uči: Droben spust v skrivno sobico vaših najglobljih in najranljivejših čustev lahko v moškemu zbudi nesluten zaščitniški nagon. S prikazom mehke, nežnejše plati lahko zapeljivka omili svoj nastop in opere morebitne sume. Moški, ki se zapleta v njeno mrežo, lahko zaradi suma, da se zapeljivka z njim le igra, pokaže pete in zbeži. Zapeljivka ga zadrži tako, da mu da občutek, kakor da sam drži vajeti v rokah. Počutil se bo močnega in glavnega, kar mu bo neznosno prijalo.

Trik dokaza

"Zavedam se, da ima tudi moška zmedenost svoje omejitve. Včasih moški želi konkreten dokaz, da mi je nekaj do njega. Izogibam se globokim priznanjem ljubezni, to me dolgočasi. Z veseljem pa naredim kaj takega, česar od mene sicer ne bi nihče pričakoval. Nekaj, kar njemu veliko pomeni. Recimo, da ugodim eni izmed njegovih skritih želja. Samo eni."

Šola zapeljevanja uči: Večina moških je zelo dovzetnih za zapeljevanje. Želijo si, da bi jih ženska zapeljala. Vendar vsako zapeljevanje pride tudi do točke, ko mora ženska dokazati svoje namere in razpršiti morebitne sume o neresnosti z dejanji. Zapeljivka na tej točki nekaj žrtvuje, da ugodi moškemu. Morda ga posebej prijazno neguje, ko ga ujame prehlad, ali pa z njim obišče njegove sorodnike ...

Trik bolečine

"Če moški pomisli, da se ženska preveč trudi, da bi mu ugajala, se vpraša – zakaj? Sem morda obupana, da tako ugajam njegovim željam, sem noro zaljubljena ali negotova? Preveč prijaznosti ne deluje. Včasih čisto nehote zanetim prepir. Če se užalim ali mu vzbudim občutek krivde, se bo moški ponovno začel truditi, da bi se dokazal in zgladil spore med nama."

Šola zapeljevanja uči: Zapeljivka moškemu odvzame, kar si je do tedaj pridobil. Odtegne mu voljnost, prijaznost in dostopnost. Zavrnitev ga zaboli in iskal bo načine, kako se zapeljivki ponovno približati. Takrat ga zapeljivka ponovno sprejme in ga potolaži. Potrt moški ji nič ne koristi, povrnitev njene pozornosti pa ga ponovno zapelje prav na sredino njene mreže.

Trik umika in obrata

"Zgodi se, da postane dolgčas meni in njemu. Ni zabavno, če se tu in tam tudi sama ne počutim kot žrtev zapeljevanja. Ta obrat dosežem, če mu recimo vzbudim nekaj ljubosumja. Pokažem zanimanje za nekoga drugega. Neverjetno, kako hitro se bo začel spet zanimati zame in me sam zapeljevati!"

Šola zapeljevanja uči: Nobena igra ni zanimiva, če traja predolgo. Naj se vloge zamenjajo! Moški se lahko navadi na občutek, da ženska zapeljuje in zato popušča njegova pozornost. Tudi zapeljivke so rade zapeljane. Kadar je zapeljivkin cilj dosežen, se umakne za korak in opazuje, kako moški postane njen zapeljivec.

prejšnji članek
Igralec Jožef Ropoša: Rad bi poveljeval, ne maram pa tiranstva
Svet slavnih
Igralec Jožef Ropoša: Rad bi poveljeval, ne maram pa tiranstva
naslednji članek
Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?
Zdravje
Imate tudi vi že od otroštva na roki ta madež?