GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Biki so v zvezi takšni!

8. 5. 2016; 10.00
Avtor: A.K.
bik
Horoskop in ljubezen: Biki v zvezi in kaj jih privlači

Biki so rojeni med 21. aprilom in 20. majem. Že poznate njihove lastnosti v ljubezenskem življenju?

Biki ponavadi niso tisti, ki storijo prvi korak, vsaj dokler temeljito ne premislijo o posledicah. Zato morda delujejo nekoliko bolj hladni in nedostopni.

O izbiri partnerja Biki temeljito razmislijo in enako tudi ravnajo. Šele ko osebo podrobno spoznajo, se spravijo v akcijo samozavestno.

Ko se zaljubijo, slepo zaupajo in so preveč zaščitniški. Zelo so zaskrbljeni zaradi finančne varnosti, so pa idealni partner v smislu tradicionalne zveze. So trmasti in nefleksibilni, težko se prilagajajo. Težavo jim predstavlja predvsem spreminjanje slabih starih navad.

Glave nimajo med oblaki, temveč stojijo na trdnih tleh. Biki nimajo potrebe kazati svoje moškosti. Kar se tiče njihove seksualnosti, se Biki hitro vzburijo in ne marajo izzivanja spolne narave. Bikice pa po drugi strani obožujejo erotiko in zanje je značilno, da so najbolj strastne ljubimke.

Čeprav to Biki skrivajo, so v resnici romantične duše. Morda res ne bodo klatili zvezd iz neba, bodo pa storili vse za svojega partnerja in poskrbeli za števila presenečenja. Njim je pomembno le, da so glavni, potem pa se partnerju prepustijo v predanosti, iskrenosti in ljubezni.

Bikice so zveste partnerice in to iščejo tudi pri izbiri partnerja. Ne marajo spremeb, rade se razvajajo in živijo v udobju in vse bi naredile za svojo ljubezen. Nerade kažejo čustva v javnosti in znajo biti zelo ljubosumne narave, morda tudi posesivne. Nikakor ne tolerirajo žensk v bližini svojega dragega. V primeru prevare, bodite prepričani, da se bodo Bikice maščevale.

Družina in zakon jim je na prvem mestu in vse bi žrtvovale za osebo, ki jo ljubijo.

prejšnji članek
Tega o bučkah še niste vedeli!
Zdravje
Tega o bučkah še niste vedeli!
naslednji članek
Osupljivi učinki meditacije
Zdravje
Osupljivi učinki meditacije